Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Σε κλήση για πυρκαγιά (15:28) ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και δέντρα σε περιοχή παρά τη Κοινότητα Άλασσας Επαρχίας Λεμεσού και κατευθύνεται Βορειοανατολικά.

Για την πυρκαγιά εργάζονται ισχυρές επίγειες δυνάμεις από Πυροσβεστική Υπηρεσία (Λεμεσού, Λάρνακας, Λευκωσίας, ΕΜΑΚ και Πάφο), Τμήμα Δασών, Υπηρεσία Θήρας, Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού Οργανωμένα Εθελοντικά Σύνολα, Support Cy).

Ανταποκρίνεται επίσης και η Πολιτική Άμυνα.  Οι ομάδες ενισχύονται από όλες τις Υπηρεσίες Επιπρόσθετα έχουμε εφαρμόσει το ΙΚΑΡΟΣ ΙΙ με συνολικά επτά εναέρια μέσα.

Η πυρκαγιά εξελίσσεται σε δύσβατη περιοχή και είναι εκτός ελέγχου. Στη πυρκαγιά για συντονισμό ο Επαρχιακός Λεμεσού ως επίσης και ο Αρχιπύραρχος Π.Υ.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση (18:05), έχει εγκαταστάθει στην πυρκαγιά προωθημένο κέντρο ελέγχου. Η πυρκαγιά έχει διαχωριστεί σε τομείς ευθύνης. Το βορειοανατολικό μέρος διαχειρίζεται η Π.Υ και το βορειοδυτικό το Τμήμα Δασών. Υπάρχει ενεργό μέτωπο σε βουνοκορφή και γίνονται συνεχείς ρίψεις από εναέρια μέσα για καταστολή του. Παρατάχθηκαν δυνάμεις για προστασία μεμονωμένων κατοικιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE