ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Δεν επηρεάζει η Elias την Κύπρο - Έρχονται βροχές στα ορεινά - Παρόμοιο σκηνικό μέχρι και το Σάββατο

Καιρός: Δεν επηρεάζει η Elias την Κύπρο - Έρχονται βροχές στα ορεινά - Παρόμοιο σκηνικό μέχρι και το Σάββατο

Το βαρομετρικό χαμηλό Elias που βρίσκεται στο Ιόνιο πέλαγος και δίνει ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στην Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Ήπειρο και Πελοπόννησο, δεν επηρεάζει την Κύπρο, τονίζει το Τμήμα Μετεωρολογίας στο τελευταίο δελτίο καιρού της ημέρας.

Παράλληλα, ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά, κατά τις αυγινές κυρίως ώρες αναμένεται να σχηματιστούν χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη, κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά, κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα δυτικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Τετάρτη, αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά στα ανατολικά και βόρεια, θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Το μεσημέρι και το απόγευμα τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά και πιθανό σε περιοχή νοτίως του Τροόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά στα νοτιοδυτικά το απόγευμα μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα παράλια και στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα στα ορεινά και στο ανατολικό μισό του νησιού. Την Παρασκευή και το Σάββατο θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη σύντομη βροχή, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει, κυρίως στο εσωτερικό, σταδιακά πτώση μέχρι την Παρασκευή και μη αξιόλογη μεταβολή το Σάββατο, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top