Τραγωδία σε ελληνικό νησί: Νεκρός υπάλληλος τουριστικής βίλας - Προηγήθηκε άγριος τσακωμός με συνάδελφό του

Τραγωδία σε ελληνικό νησί: Νεκρός υπάλληλος τουριστικής βίλας - Προηγήθηκε άγριος τσακωμός με συνάδελφό του

Τραγωδία σημειώθηκε στη Σαντορίνη, καθώς ένας 51χρονος υπάλληλος ιδιωτικής βίλας στην Οία έπεσε το πρωί της Τρίτης νεκρός μετά από καυγά με συνάδελφό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cyclades24.gr, γύρω στις 09:30, ο 51χρονος υπάλληλος συντηρητής λογομάχησε με το 25χρονο μάγειρα και πιάστηκαν στα χέρια, όπου ο καυγάς τους είχε τελικά τραγικό αποτέλεσμα.

Μετά από καυγά έπεσαν και οι δύο από ύψος πάνω σε σκάλα με συνέπεια ο υπάλληλος να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και ο μάγειρας ελαφρύτερα.

Ο υπάλληλος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο ήταν ήδη νεκρός. Ο μάγειρας συνελήφθη με την κατηγορία της πρόκλησης θανατηφόρας σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο άνδρες καυγάδισαν για θέμα ρουτίνας που αφορούσε στη δουλειά τους και τελικά η υπόθεση κατέδειξε σε τραγωδία.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE