ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εργατικό ατύχημα στην Πάφο: «Ήταν μόνος στο εργοτάξιο ο 57χρονος» - Ποια η κατάσταση της υγείας του  

Εργατικό ατύχημα στην Πάφο: «Ήταν μόνος στο εργοτάξιο ο 57χρονος» - Ποια η κατάσταση της υγείας του  

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο 57χρονος που φέρεται να τραυματίστηκε σε εργοτάξιο στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, ο 57χρονος βρίσκεται διασωληνωμένος σε καταστολή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας εργαζόταν σε μεγάλο εργοτάξιο, ενώ από τις έρευνες μέχρι στιγμής φαίνεται πώς ήταν μόνος του στο σημείο, κάτι το οποίο κάνει ακόμη πιο δύσκολη την έρευνα των Αρχών ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια του τραυματισμού του. 

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει ένδειξη για εγκληματική ενέργεια ενώ, σύμφωνα με την Αστυνομία ίσως να έπεσε από  κάποιο ύψος.

Υπενθυμίζεται ότι στις 25.9.23 και ώρα 17:15 δόθηκε πληροφορία στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας, ότι την ίδια μέρα και περί ώρα 15:30 ένα πρόσωπο μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου κατόπιν ατυχήματος.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top