Μπούκαρε σε σπίτια και έκλεψε χιλιάδες ευρώ - Καταζητείται 24χρονος

Μπούκαρε σε σπίτια και έκλεψε χιλιάδες ευρώ - Καταζητείται 24χρονος

Ένα πρόσωπο ηλικίας 24 ετών καταζητεί η Αστυνομία Πάφου για δύο υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών κατοικιών στην Πάφο που διαπράχτηκαν εντός Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 18 Σεπτεμβρίου καταγγέλθηκε από 35χρονο μόνιμο κάτοικο Κύπρου ότι διαρρήχθηκε η κατοικία του και κλάπηκε περιουσία συνολικής αξίας 2.120 ευρώ.

Επίσης, στις 25 Σεπτεμβρίου καταγγέλθηκε από 58χρονη μόνιμη κάτοικο Κύπρου ότι το προηγούμενο βράδυ διαρρήχθηκε η κατοικία της και κλάπηκε περιουσία συνολικής αξίας 6.000 ευρώ. Και στις δύο περιπτώσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 24χρονου κατοίκου Πάφου εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE