Ρομαντικός γάμος! Ο όμορφος λαϊκός τραγουδιστής το πήρε το κορίτσι μετά από 12 χρόνια σχέσης (ΦΩΤΟ)

Ρομαντικός γάμος! Ο όμορφος λαϊκός τραγουδιστής το πήρε το κορίτσι μετά από 12 χρόνια σχέσης (ΦΩΤΟ)

Ο ωραίος κι η ωραία επισφράγισαν τον έρωτα τους στο «Νησί των Ιπποτών»..!

Με έναν παραμυθένιο γάμο στο «Νησί των Ιπποτών» επισφραγίστηκε η σχέση του Γιώργου Γιαννιά και της Ελευθερίας Παντελιδάκη, οι οποίοι είναι ζευγάρι τα τελευταία 12 χρόνια!

Όπως έχει γράψει το star.gr, το Μυστήριο έγινε στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Rodos Palace, με κουμπάρους τον Χρήστο Μενιδιάτη και την Τζένη Τζιβεριώτη.

Στις νέες φωτογραφίες από το album του γάμου τους, βλέπετε το εντυπωσιακό νυφικό της Ελευθερίας Παντελιδάκη, το οποίο συνδυάστηκε με ένα ακόμα πιο… υπερπαραγωγή χτένισμα δια χειρός Βασίλη Μπουλούμπαση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE