ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κλείνουν δρόμοι και ερίσματα στον αυτοκινητόδρομο σε Λάρνακα και Λευκωσία - Ποια τα σημεία και πώς να αποφύγετε την ταλαιπωρία

Κλείνουν δρόμοι και ερίσματα στον αυτοκινητόδρομο σε Λάρνακα και Λευκωσία - Ποια τα σημεία και πώς να αποφύγετε την ταλαιπωρία

Λόγω νέων οδικών εργασιών, λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο θα μείνουν χωρίς έρισμα ενώ δρόμοι θα κλείσουν

Δείτε αναλυτικά:

1. Εργασίες κλαδέματος και ποτίσματος στους αυτοκινητόδρομους Λάρνακας – Κοφίνου και Αεροδρομίου – Ριζοελιάς

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 2/10/2023 - 30/11/2023, καθημερινά εκτός σαββατοκύριακων, μεταξύ των ωρών 08:30–14:30, στους αυτοκινητόδρομους Λάρνακας – Κοφίνου και Αεροδρομίου Λάρνακας – Ριζοελιάς, και στις δύο κατευθύνσεις, θα εκτελούνται εργασίες κλαδέματος και ποτίσματος δέντρων στο έρεισμα του δρόμου, από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά το έρεισμα των αυτοκινητόδρομων, σε μήκος 300 μέτρων κάθε φορά, χωρίς το κλείσιμο λωρίδας κυκλοφορίας.


2. Εργασίες ποτίσματος στις κεντρικές νησίδες αυτοκινητόδρομων Επαρχίας Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 2/10/2023 - 19/10/2023, καθημερινά Δευτέρα με Πέμπτη, μεταξύ των ωρών 08:30–15:30, στους ακόλουθους αυτοκινητόδρομους της Επαρχίας Λάρνακας θα εκτελούνται εργασίες ποτίσματος των φυτών των κεντρικών νησίδων από το Τμήμα Δασών:

(α) στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, με κατεύθυνση προς Κοφίνου,
(β) στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς προς Λευκωσία, και
(γ) στον αυτοκινητόδρομο Παραλιμνίου – Λάρνακας, από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς προς Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας της κεντρικής νησίδας, για μήκος 1500μ. περίπου κάθε φορά, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.


3. Εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, περιοχή Νήσου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την Τετάρτη 27/9/2023, μεταξύ των ωρών 20:00 και 05:30 της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του ασφαλτικού οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Α1 (Λευκωσίας – Λεμεσού), από την έξοδο Πέρα Χωριού Νήσου μέχρι την αερογέφυρα της Αγίας Βαρβάρας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 200μ. περίπου η μία λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις διπλανές λωρίδες κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Άμεση επιδότηση εξωδίκων από Αστυνομία - Τι είναι το ‘Photo Radar List’ και πότε αναμένεται να λειτουργήσει

Ιλαρά: «Καμπανάκι» στην Ευρώπη - Τα συμπτώματα, η θεραπεία και η προστασία από τη νόσο – Ποια η κατάσταση στην Κύπρο

Τροχαίο με μοτοσικλετιστές: Δίνει μάχη για τη ζωή 42χρονος - Ανατράπηκε και σύρθηκε στην άσφαλτο

Συναγερμός από τα παλιά: Η ηγετική ομιλία της Αννίτας - Αιχμές στην προηγούμενη ηγεσία-Πυρά στο ΑΚΕΛ -Τα μηνύματα στον Νίκο Χριστοδουλίδη

Αβέρωφ Νεοφύτου - Μαρία Σελίπα: Το τρυφερό στιγμιότυπο τους στη Σαββατιάτικη βόλτα τους

Τα παρατά ο Καραβίδας;Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαστε έτοιμοι για διαπραγματεύσεις ακόμη και αύριο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαστε έτοιμοι για διαπραγματεύσεις ακόμη και αύριο»

Είμαστε έτοιμοι για διαπραγματεύσεις ακόμη και αύριο, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον επιμνημόσυνο λόγο του στο ετήσιο εθνικό μνημόσυνο του Γρηγόρη Αυξεντίου, το οποίο τελέστηκε στη Μονή Παναγίας του Μαχαιρά την Κυριακή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top