Φρικτό θέαμα: Οδηγός εντόπισε άνδρα σε προχωρημένη σήψη σε νταλίκα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Φρικτό θέαμα: Οδηγός εντόπισε άνδρα σε προχωρημένη σήψη σε νταλίκα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Οδηγός φορτηγού στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα φρικτό θέαμα, το πρωί της Τετάρτης (27/09), καθώς ενώ βρισκόταν στο λιμάνι, κοντά στην Πύλη 16, διαπίστωσε μια περίεργη οσμή από μία νταλίκα που ήταν σταθμευμένη κοντά στη δική του.

Πλησίασε, χτύπησε την πόρτα του οχήματος, χωρίς να του απαντήσει κανείς. Έτσι, άνοιξε την πόρτα και αντίκρισε στο κρεβάτι της καμπίνας τη σορό ενός άνδρα σε προχωρημένη σήψη.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που μετέβη στο σημείο, ο θάνατος του άνδρα επήλθε τουλάχιστον έξι μέρες πριν. Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή αλλά και η διενέργεια ιστολογικών- τοξικολογικών εξετάσεων.

Το φορτηγό, το οποίο έφερε ουκρανικές πινακίδες, και στο οποίο εντοπίστηκε νεκρός ο άνδρας, ουκρανικής υπηκοότητας, δεν φέρει ίχνη παραβίασης, ενώ για την ώρα, δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας, καθώς η σορός του άνδρα δεν έφερε εκδορές και κακώσεις.

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE