ΗΠΑ: Νέο επεισόδιο με τον σκύλο του Μπάιντεν - Επιτέθηκε και δάγκωσε ξανά πράκτορα του Λευκού Οίκου

ΗΠΑ: Νέο επεισόδιο με τον σκύλο του Μπάιντεν - Επιτέθηκε και δάγκωσε ξανά πράκτορα του Λευκού Οίκου

Ο σκύλος του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν δάγκωσε άλλο ένα μέλος των μυστικών υπηρεσιών του Λευκού Οίκου.

Οπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος του Τμήματος Μυστικών Υπηρεσιών, Στίβεν Κόπεκ, ο Κομάντερ, όπως ονομάζεται ο δύο χρόνων γερμανικός ποιμενικός, δάγκωσε τον αξιωματικό της υπηρεσίας, ο οποίος δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες στον Λευκό Οίκο και είναι καλά.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κομάντερ επιτίθεται σε μέλος των μυστικών υπηρεσιών. Στο παρελθόν έχει δαγκώσει κι άλλους άνδρες – με έναν από αυτούς να καταλήγει στο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα στο χέρι και στον μηρό.

Μάλιστα, ο Μέιτζορ, ένα από τα σκυλιά του Μπάιντεν, απομακρύνθηκε από τον Λευκό Οίκο, λίγο μετά την ανάληψη καθηκόντων του προέδρου των ΗΠΑ, μετά από ανάλογο συμβάν με μέλος του προσωπικού του Λευκού Οίκου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE