Ζευγάρι στην Αμερική «μεγαλώνει» 13 μωρά-κούκλες σαν να είναι αληθινά -Δείτε βίντεο

Ζευγάρι στην Αμερική «μεγαλώνει» 13 μωρά-κούκλες σαν να είναι αληθινά -Δείτε βίντεο

Ένα ζευγάρι στην Αμερική από το 2020 αγοράζει κούκλες, με ρεαλιστικές λεπτομέρειες που έχουν σχεδιαστεί για να μοιάζουν με αληθινά μωρά.

Η γυναίκα αποφάσισε να αγοράσει τις κούκλες για να τους φύγει το άγχος και η μοναξιά τους πρώτους μήνες της πανδημίας. Η πρώτη της κούκλα ήταν ένα κοριτσάκι ενός μηνός για 250 δολάρια ενώ πλέον έχει συνολικά 13 κούκλες μαζι με τον σύζυγό της.

Συνολικά έχουν ξοδέχει 6.000 δολάρια και για τις 13 κούκλες, τις οποίες βγάζουν βόλτα και αλλάζουν πάνες.

Όπως οι ίδιοι λένε προετοιμάζονται με τις κούκλες αυτές για όταν έρθει η στιγμή να αποκτήσουν δικό τους παιδί.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.