Ισραήλ: 33 τραυματίες από την ανατροπή σχολικού λεωφορείου - 2 παιδιά σε σοβαρή κατάσταση

Ισραήλ: 33 τραυματίες από την ανατροπή σχολικού λεωφορείου - 2 παιδιά σε σοβαρή κατάσταση

Σχολικό λεωφορείο ανετράπη χθες Τετάρτη σε δρόμο δυτικά της Ιερουσαλήμ, με αποτέλεσμα δεκάδες μαθητές να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με το Ερυθρό Άστρο του Δαβίδ (σ.σ. τον αντίστοιχο Ερυθρό Σταυρό στο Ισραήλ), 33 παιδιά ηλικίας 8-12 ετών τραυματίστηκαν και δύο νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματος σε διασταύρωση, στο ύψος της πόλης Μπέιτ Σεμές. Αστυνομικοί εκτιμούν πως ο οδηγός αντιμετώπισε πρόβλημα στα φρένα, λόγω του οποίου το λεωφορείο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέχρι τη Δευτέρα η επίσημη ενημέρωση για γεώτρηση στο «Ηλέκτρα» - Δεν απάντησε για τα  απογοητευτικά αποτελέσματα ο Παπαναστασίου

Μέχρι τη Δευτέρα η επίσημη ενημέρωση για γεώτρηση στο «Ηλέκτρα» - Δεν απάντησε για τα απογοητευτικά αποτελέσματα ο Παπαναστασίου

Η Κυπριακή Δημοκρατία αναμένει επίσημη ενημέρωση από την εταιρεία μέχρι τη Δευτέρα, αναφορικά με τα αποτελέσματα της γεώτρησης στον στόχο «Ηλέκτρα» στο τεμάχιο 5 της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ). Απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ για δημοσίευμα που αναφέρεται σε απογοητευτικά αποτελέσματα στο «Ηλέκτρα», ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου αρκέστηκε να αναφέρει ότι αναμένεται η επίσημη ενημέρωση από την εταιρεία μέχρι τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE