LIFESTYLE

Βαγγέλης Κακουριώτης: Απαντά πρώτη φορά για την παρενόχληση πάνω στη σκηνή – «Η παρέα της θα μπορούσε να την έχει προστατέψει»

Βαγγέλης Κακουριώτης: Απαντά πρώτη φορά για την παρενόχληση πάνω στη σκηνή – «Η παρέα της θα μπορούσε να την έχει προστατέψει»

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης μίλησε στην εφημερίδα On Time και στη Σάσα Σταμάτη για το περιστατικό με τη θαυμάστρια η οποία ανέβηκε στη σκηνή νυχτερινού κέντρο παρενοχλώντας τον τραγουδιστή, προσπαθώντας να τον φιλήσει στο στόμα.

Όπως αναφέρει ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ο ίδιος βρήκε μεγάλη υποστήριξη στα social media, περιγράφοντας όσα συνέβησαν πάνω στη σκηνή.

«O κόσμος διασκέδαζε και προτεραιότητα μου ήταν να κρατήσω σε ένα σωστό πλαίσιο το επίπεδο διασκέδασης και να μην δώσω μεγάλη έμφαση σε αυτό που συνέβαινε. Εκτίμησα όλους τους παράγοντες. Η κοπέλα είχε καταναλώσει αλκοόλ και προσπάθησα να το χειριστώ με τον πιο ανώδυνο τρόπο πράγμα που πιστεύω ότι κατάφερα.

Δεν συνηθίζω να καταδικάζω τους ανθρώπους εύκολα εκμεταλλευόμενος μια αμήχανη, άτυχη στιγμή τους, όλοι ξέρουμε ότι όταν ένας άνθρωπος καταναλώνει αλκοόλ η λογική του περιορίζεται και το ένστικτο του υπερτερεί. Θα μείνω στο ότι ήταν μια πολύ ωραία βραδιά και όλα τελείωσαν καλά. Πιστεύω ότι η κοπέλα έχει καταλάβει και βέβαια ανεξάρτητα από τις συνθήκες και τους παράγοντες που μεσολαβούν δεν παύει να είναι ενοχλητικό κάτι τέτοιο.», ανέφερε ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

«Ωστόσο, η παρέα της θα μπορούσε να την έχει προστατέψει», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής μιλώντας στην On Time.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top