Αγωνία για τον αγνοούμενο πιλότο του ελικοπτέρου που κατέπεσε στην Εύβοια - Στέλνουν βατραχανθρώπους

Αγωνία για τον αγνοούμενο πιλότο του ελικοπτέρου που κατέπεσε στην Εύβοια - Στέλνουν βατραχανθρώπους

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη διάσωση του χειριστή του ελικοπτέρου Α-109 που έπεσε το πρωί της Πέμπτης στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Αχλάδι στη βόρεια Εύβοια.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο πιλοτό με προϋπηρεσία στις Ενόπλες Δυνάμεις.

Στις έρευνες εκτός από τέσσερα πλωτά σκάφη του Λιμενικού και δύο ιδωτικά συμμετέχει και ένα ελικόπτερο, ενώ επί τόπου φθάνει και μονάδα υποβρυχίων αποστολών (ΜΥΑ).

Βίντεο: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του χειριστή

Στο μεταξύ, τις δραματικές στιγμές λίγο πριν την πτώση του ελικοπτέρου, περιγράφει ο αυτόπτης μάρτυρας.

«Ήταν πολύ κοντά στο σπίτι μου, ένα κίτρινο ελικόπτερο που πετούσε πολύ χαμηλά και έκανε μανούβρες. Μετά έστριψε ξαφνικά αριστερά και άκουσα ένα μπαμ, άκουσα την έκρηξη, εκείνη την ώρα έριχνε καρέκλες» είπε ο μάρτυρας.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για ένα ελικόπτερο Agusta Α-109 που εκτελούσε δρομολόγιο, Αφίδνες - Βόλος με ενδιάμεση στάση το Μαντούδι.

Η στιγμή της πτώσης:

 

Βίντεο λίγο πριν την πτώση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE