Πέθανε ο Άλμπους Ντάμπλντορ του Χάρι Πότερ - Θλίψη για τον ηθοποιό Μάικλ Γκάμπον

Πέθανε ο Άλμπους Ντάμπλντορ του Χάρι Πότερ - Θλίψη για τον ηθοποιό Μάικλ Γκάμπον

Στο πένθος βυθίστηκε ο παγκόσμιος κινηματογράφος καθώς σε ηλικία 82 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Μάικλ Γκάμπον.

Ο Σερ Μάικλ Τζον Γκάμπον, ήταν Άγγλος, γεννημένος στην Ιρλανδία, ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Μερικές από τις πιο γνωστές του τηλεοπτικές εμφανίσεις ήταν στις βρετανικές σειρές The Singing Detective και Maigret (1992).
 
Ιδιαίτερα γνωστός στον παγκόσμιο κινηματογράφο έγινε ως Άλμπους Ντάμπλντορ, στις έξι τελευταίες ταινίες της σειράς Harry Potter, παίρνοντας τον ρόλο του αποθανόντα Ρίτσαρντ Χάρις. Στην τεράστια καριέρα του κέρδισε τέσσερα βραβεία BAFTA και τρία Olivier, μεταξύ άλλων βραβεύσεων και υποψηφιοτήτων.
 
ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Αθήνα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης – Κρίσιμες επαφές με Μητσοτάκη και Βέμπερ

Στην Αθήνα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης – Κρίσιμες επαφές με Μητσοτάκη και Βέμπερ

Σε τροχιά σημαντικών διπλωματικών επαφών εισέρχεται η Λευκωσία, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να μεταβαίνει αύριο στην Αθήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE