Νέο περιστατικό βίας σε σχολείο – Έστησαν καρτέρι και ξυλοφόρτωσαν 13χρονο μαθητή στη Λάρνακα

Νέο περιστατικό βίας σε σχολείο – Έστησαν καρτέρι και ξυλοφόρτωσαν 13χρονο μαθητή στη Λάρνακα

Μετά τον ξυλοδαρμό 13χρονου μαθητή σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας, νέο περιστατικό βίας σε σχολείο σημειώθηκε την Πέμπτη (28/9) στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 13χρονος μαθητής καθώς κατευθυνόταν προς το σπίτι του μετά το τέλος του σχολείου, δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα, τα οποία φορούσαν κουκούλες.

Μετά το περιστατικό, ο μαθητής προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία, η οποία διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.