Σε γνωστό μπαράκι της Λευκωσίας ο ΛεΠά – Ερμήνευσε αγαπημένο κομμάτι και ξεσήκωσε τους πάντες – Βίντεο

Σε γνωστό μπαράκι της Λευκωσίας ο ΛεΠά – Ερμήνευσε αγαπημένο κομμάτι και ξεσήκωσε τους πάντες – Βίντεο

Γνωστό μπαράκι της πρωτεύουσας, επισκέφθηκε χθες το βράδυ, Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, ο αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής, Λευτέρης Πανταζής, μαζί με παρέα, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο ηθοποιός, Μιχάλης Σοφοκλέους.

Συγκεκριμένα, σε story που ανέβασε το εν λόγω μαγαζί στο Instagram, βλέπουμε τον ΛεΠά να απολαμβάνει το Live πρόγραμμα, ενώ σε κάποια φάση και ο ίδιος από το τραπέζι που βρισκόταν, ερμήνευσε το αγαπημένο τραγούδι, «Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου».

Δείτε το βίντεο στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE