Έκανε κατοικημένη περιοχή... πίστα της φόρμουλας 27χρονος - Του πήραν την άδεια μέχρι τη δίκη

Έκανε κατοικημένη περιοχή... πίστα της φόρμουλας 27χρονος - Του πήραν την άδεια μέχρι τη δίκη

Στη σύλληψη 27χρονου ομοεθνή από την Ελλάδα προχώρησαν σήμερα το πρωί μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου, ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί το σαλούν όχημά του σε κατοικημένη περιοχή με ταχύτητα 111 ΧΑΩ αντί 50 ΧΑΩ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 27χρονος εντοπίστηκε να τρέχει στην οδό Βρυσουδίων, μια πολυσύχναστη περιοχή στο Παραλίμνι, τόσο από μόνιμους κατοίκους αλλά και τουρίστες.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο όρισε την υπόθεση στις 20/10/23, ενώ διέταξε τη στέρηση της άδειας του 27χρονου μέχρι την ολοκλήρωση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.