Qatargate: Ελεύθερος ο Παντσέρι - Ήταν σε κατ' οίκον περιορισμό

Qatargate: Ελεύθερος ο Παντσέρι - Ήταν σε κατ' οίκον περιορισμό

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, o πρωταγωνιστής του σκανδάλου Qatargate, Αντόνιο Παντσέρι, αφέθηκε ελεύθερος από τη βελγική δικαιοσύνη. Είχε οδηγηθεί στη φυλακή στις 9 Δεκεμβρίου του 2022 και στις 6 Απριλίου, φέτος, τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό.

Αναμενόταν να αφεθεί ελεύθερος τον ερχόμενο Δεκέμβριο αλλά η βελγική δικαιοσύνη έκανε δεκτό αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισής του.

Σύμφωνα με την Corriere, μόνος όρος που ετέθη στον πρώην ευρωβουλευτή είναι να μην φύγει από το Βέλγιο και να μην έλθει σε επαφή με άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται στην όλη υπόθεση.

Λόγω της συνεργασίας του με τις βελγικές δικαστικές αρχές, ο Παντσέρι τον περασμένο Ιανουάριο καταδικάσθηκε σε μόλις έναν χρόνο φυλάκισης.

Ο Παντσέρι βρέθηκε στη φυλακή τον Δεκέμβριο του 2022 ενώ μετά την ομολογία του για την εμπλοκή που είχε στο σκάνδαλο QatarGate στη συνέχεια αποφάσισε να συνεργαστεί με τις βελγικές αρχές. Μάλιστα μαζί τους σύναψε μνημόνιο συνεργασίας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE