LIKE ONLINE

Ζώδια και έρωτας: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου

Ζώδια και έρωτας: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου

Τι ζώδιο είσαι; Μια ερώτηση που μπορεί να μην είναι η πρώτη που κάνει κανείς πριν εμπλακεί ερωτικά με κάποιον αλλά υπάρχει σοβαρός λόγος για να την κάνει. Φαίνεται πως τα άστρα δείχνουν κάτι σχετικά με τις ερωτικές προτιμήσεις και είναι περιττό να πούμε ότι η σεξουαλική χημεία είναι σημαντικό κομμάτι της σχέσης. Υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και συνήθειες που μπορεί να ξενερώσουν ή να ενθουσιάσουν τον παρτενέρ σας, ανάλογα με το ζώδιό του.

Φυσικά, δεν προσπαθούμε να σας πούμε ότι αν είστε Τοξότες πρέπει να φύγετε αμέσως μακριά από έναν Καρκίνο. Αλλά για να ξέρετε, μπορεί να κάνετε καλύτερο σεξ με έναν Κριό, έναν Δίδυμο, έναν Λέων ή έναν Υδροχόο.

Στην τελική, μπορεί να μην έχει σημασία με ποιο ζώδιο θα επιλέξετε να συνευρεθείτε ερωτικά αρκεί να ξέρετε τις σεξουαλικές τάσεις του παρτενέρ σας για να καταλάβετε καλύτερα τι του αρέσει και τι όχι και πώς θα το πάτε σε άλλο επίπεδο. Παρακάτω θα βρείτε μερικές συμβουλές για να απολαύσετε περισσότερο το σεξ αλλά και για να ακολουθήσει το πάθος και στις υπόλοιπες πτυχές της σχέσης και να προκύψει μεγαλύτερο δέσιμο και εμπιστοσύνη. Απλά, μάθετε τι ζώδιο είναι.

Κριός

Ο Άρης, ο πλανήτης του πάθους και της επιθυμίας, είναι ο κυβερνήτης τους και αυτό το πάθος σίγουρα φτάνει μέχρι την κρεβατοκάμαρα. Όσοι έχουν γεννηθεί σε αυτό το ζώδιο είναι ευλογημένοι με απίστευτο σθένος και πάθος να τρέχει στις φλέβες τους. Οι Κριοί είναι μαχητικές προσωπικότητες, επιθετικοί και παρορμητικοί.

Μην εκπλαγείτε αν σας παρασύρουν. Οτιδήποτε λαχταρούν το θέλουν τώρα και οι σεξουαλικές τους επιθυμίες είναι αυθόρμητες και γεμάτες δράση. Στην κρεβατοκάμαρα, θέλουν να κυριαρχήσουν ολοκληρωτικά στον σύντροφό τους. Το σεξ τους είναι έντονα παθιασμένο και ζωώδες.

Και ανεξάρτητα από το φύλο, οι Κριοί θέλουν να έχουν τον έλεγχο. Ο άνδρας Κριός θέλει να την καλή του σε μια υποτακτική στάση στο σεξ ενώ η γυναίκα Κριός θέλει να έναν εραστή που να της ανήκει. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Οι Κριοί αγαπούν το κυνηγητό. βεβαιωθείτε ότι δεν τους αφήνετε να περιμένουν πολύ, αυτό θα τους ταράξει.

Καλύτερο σεξουαλικό ταίρι: Ζυγός και Τοξότης.

Δίδυμος

Περίεργοι και γεμάτοι κατεργαριά, οι Δίδυμοι είναι τα πειραχτήρια του ζωδιακού. Κυβερνήτης τους είναι ο Ερμής, ο αγγελιοφόρος των θεών, και λαχταρούν για πνευματικές συζητήσεις με μια μεγάλη δόση εγκεφαλικής διέγερσης.

Γρήγοροι και ακούραστοι, το μυαλό τους και η πολλαπλή προσωπικότητά τους διασπάται εύκολα οπότε μην εκπλαγείς αν ψάχνουν να παίξουν διαφορετικά και παθιασμένα παιχνίδια. Το σεξ τους το διατηρούν ανάλαφρο και διασκεδαστικό. Για τους Διδύμους, ο ρομαντισμός μοιάζει παιχνιδιάρης και το σεξ δεν του δίνει σοβαρά. Οι Δίδυμοι θέλουν να παίξουν το παιχνίδι του έρωτα εξασφαλίζοντας την χαλαρότητα και θα σε σαγηνεύσουν σίγουρα στην πορεία. Στην κρεβατοκάμαρα, η γυναίκα Δίδυμος και ο άνδρας Δίδυμος, αναζητούν ενθουσιασμό και πειραματισμό. Αυτό το ζώδιο του αέρα προσεγγίζει το σεξ διαφορετικά από τα υπόλοιπα ζώδια.

Το ιδανικό τους σενάριο περιλαμβάνει πολλά προκαταρκτικά και επιτηδευμένη καθυστέρηση της διείσδυσης. Επίσης, τους αρέσει το sexting και το talk! Οι λέξεις παίζουν σημαντικό ρόλο στο σχέδιο αποπλάνησης που καταστρώνουν.

Καλύτερο σεξουαλικό ταίρι: Κριός και Υδροχόος.

Ταύρος

Σε αντίθεση με τους Κριούς, οι Ταύροι είναι υπομονετικοί και ευγενικοί. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, τη θεά του έρωτα και της ομορφιάς, όσοι έχουν γεννηθεί με αυτό το ζώδιο παίρνουν το χρόνο τους για να παραδοθούν στις απολαύσεις της ζωής. Μην ξεγελαστείτε από την ήρεμη φύση τους, οι ταύροι είναι πεισματάρηδες και απίστευτα αποφασισμένοι. Αισθησιακοί και ευθείς, βλέπουν τον κόσμο με τις 5 αισθήσεις και εκφράζουν τη σεξουαλικότητά τους μέσα από την έντονη σωματική επαφή.

Και θα σας γεμίσουν με στοργή και ρομαντισμό. Αν είστε λάτρειςς των ρομαντικών κομεντί, τότε είστε τυχερές! Ο ρομαντισμός τους προέρχεται από τον κυβερνήτη τους, την Αφροδίτη και τα σαρκικά τους ένστικτα από το στοιχείο τους. Τι να περιμένετε; Το σεξ μαζί τους σημαίνει πολλά φιλιά και αγγίγματα. Προτιμούν συντρόφους που τους αρέσει να μαγειρεύουν όσο πολύ τους αρέσουν τα χάδια. Θέλουν το σεξ να είναι αργό και ακαταμάχητο.

Καλύτερο σεξουαλικό ταίρι: Καρκίνος και Αιγόκερως.

Καρκίνος

Διαισθητικοί και τρυφεροί, οι Καρκίνοι είναι οι συμπονετικοί του ζωδιακού. Τι σημαίνει αυτό; Είναι από τη φύση τους δεκτικοί και κυβερνώνται από τα συναισθήματά τους. Είναι ένας κινούμενος στρόβιλος από ονειρική νοσταλγία και καταπιεσμένα συναισθήματα. Για τους Καρκίνους το να είσαι ερωτευμένος σημαίνει σοβαρή δέσμευση και βαθιά συναισθηματική επαφή οπότε μην εκπλαγείς αν δεν θέλουν περιστασιακά φλερτ ή ζωώδες σεξ.

Τους αρέσει να νιώθουν ασφαλείς και ότι τους χρειάζονται σε μια σχέση, διαφορετικά θα κρυφτούν στο καβούκι τους για πάντα. Όταν όμως είναι άνετοι και ασφαλείς, αυτά τα παιδιά της Σελήνης είναι αισθησιακά και βαθιά ερωτικά. Παθιασμένα και υποτακτικά, θα δώσουν όλο τους τον εαυτό στη σύντροφό τους στο κρεβάτι.

Καλύτερο σεξουαλικό ταίρι: Ιχθύς και Ταύρος.

Λέων

Στην ίδια λογική με τους Κριούς, οι Λέοντες είναι ενθουσιώδεις και εξαιρετικά παθιασμένοι. Με κυβερνήτη τον Ήλιο, έχουν το χάρισμα να λάμπουν και να είναι αισθητή η παρουσία τους. Μην σοκαριστείτε αν φωτίσουν ένα δωμάτιο μόλις μπουν. Είναι η ψυχή του πάρτι και το παιδί του ζωδιακού και η ζωή τους μοιάζει με σκηνή όπου το εγώ τους παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Περιμένουν θαυμασμό στην κρεβατοκάμαρα αλλά μόλις δείτε τι μπορούν να κάνουν θα έχετε την διάθεση να τους τον δώσετε

Δεν θέλουν τίποτα παραπάνω από το να αγαπηθούν, να τους χρειάζονται και να τους θαυμάζουν. Το να κάνουν έρωτα είναι μια επική ερμηνεία και οι σεξουαλικές φαντασιώσεις είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτες. Το σεξ με τους Λέοντες είναι πέρα από φυσιολογικό -είναι κινηματογραφικό.

Καλύτερο σεξουαλικό ταίρι: Κριός και Σκορπιός.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι ακριβείς και προμελετημένοι στο κρεβάτι. Είναι περιβόητοι για την τελειομανία τους και την σχολιαστική τους προσωπικότητα και είναι οι αφοσιωμένοι υπηρέτες του ζωδιακού. Έχουν κυβερνήτη τον Ερμή και το μυαλό τους είναι μεθοδικό και αναλυτικό, ενισχύοντας την ακρίβεια και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Και μπορεί στην αστρολογία να παρουσιάζονται ως Παρθένοι αλλά μιλώντας για σχέσεις, αφήνονται μόλις νιώσουν άνεση.

Στον έρωτα, είναι ουσιώδης και παραδοσιακοί αλλά αφού έχουν προσεκτικά αναλύσει και /ή φλερτάρει την σύντροφό τους δεν θα σταματήσουν πουθενά προκειμένου να την ικανοποιήσουν. Μια συμβουλή; Κάντε ντους πριν. Στην κρεβατοκάμαρα, η καθαριότητα και η υγιεινή είναι το παν για αυτούς. Ή μπορείτε να κάνετε σεξ στο ντους.

Καλύτερο σεξουαλικό ταίρι: Αιγόκερως και Σκορπιός.

Ζυγός

Αισθησιακοί και προκλητικοί, οι Ζυγοί είναι οι εραστές του ζωδιακού και είναι ακαταμάχητα γοητευτικοί και αγαπούν να είναι ερωτευμένοι. Με κυβερνήτη την θεά Αφροδίτη, οι Ζυγοί νιώθουν στα καλύτερά τους όταν είναι περιτριγυρισμένοι από ομορφιά και το να βρουν την τέλεια ισορροπία είναι ο κυρίαρχος στόχος τους. Αλλά υπάρχει μια παγίδα. Το να τους ερωτευτείτε δεν είναι το πρόβλημα, το να τους κάνετε να σας ερωτευτούν είναι το δύσκολο.

Οι Ζυγοί είναι ευλογημένοι με την τέχνη της αποπλάνησης και το να τους εξάψεις δεν είναι όσο εύκολο νομίζεις. Αν ερωτευτείς κάποιον Ζυγό, άφησέ τον αν σε κυνηγήσει. Για αυτούς, το σεξ είναι όσο σημαντικό είναι και το να νιώθουν χαρούμενοι και ικανοποιημένοι σε μια σχέση. Ντυθείτε για να τους εντυπωσιάσετε και λουστεότε με το πιο ακριβό σας άρωμα. Το να σας ερωτευτούν είναι το αγαπημένο τους κομμάτι.

Καλύτερο σεξουαλικό ταίρι: Κριός και Ταύρος.

Σκορπιός

Με κυβερνήτη τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της μεταμόρφωσης και τον Θεό του κάτω κόσμου, οι Σκορπιοί είναι τα αρπακτικά του ζωδιακού. Μπορεί να κρύψουν τον ακατέργαστο χαρακτήρα τους κάτω από έναν μανδύα από φόβους και βαθιού μυστηρίου, χρησιμοποιώντας σαν συστατικά για να δημιουργήσει έξαψη και πάθος. Είναι ταυτόχρονα ευλογημένοι και καταραμένοι καθώς είναι γεννημένοι με μια υπνωτική αύρα και έντονες φυσικές ικανότητες. Η ζωή τους είναι μια εμπειρία “όλα ή τίποτα” και η ερωτική τους ζωή μοιάζει με την ταινία Dracula. Τρομακτική; Καυτή; Και τα δύο.

Συνδέοντας το μυαλό, με το σώμα και την ψυχή, όταν είναι ερωτευμένοι πάλλονται με επιθυμία και πάθος και στην κρεβατοκάμαρά είναι σαρκικοί και απαγορευμένοι. Μια συμβουλή; Διαβάστε Fifty Shades Of Gray στην προετοιμασία και διαλέξτε μερικά φετίχ για να δοκιμάσετε.

Καλύτερο σεξουαλικό ταίρι: Λέων και Παρθένος.

Τοξότης

Με κυβερνήτη τον Δία, είναι οι πιο περιπετειώδεις του ζωδιακού. Ακούγεται διασκεδαστικό, ε; Αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις, οι Ζυγοί λαχταρούν για ταξίδια, γνώση και νέες εμπειρίες. Το να τους αποπλανήσετε δεν είναι δύσκολο. Όταν ερωτεύονται είναι διαφανείς και ανοιχτοί. Ό,τι βλέπετε είναι ό,τι παίρνετε και τα παιχνίδια δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση. Εκτός αν μιλάμε για σεξουαλικά παιχνίδια.

Η φυσική έξαψη, το αυθόρμητο σεξ και οι περιπετειώδεις φαντασιώσεις τους ανάβουν. Μην φοβηθείτε να τους ζητήσετε να δοκιμάσουν νέες κινήσεις. Είναι πάντα σε διάθεση να πειραματιστούν και θέλουν στην κρεβατοκάμαρα να νιώθουν σα να βρίσκονται σε νέα περιπέτεια. Μια συμβουλή; Το ταντρικό σεξ.

Καλύτερο σεξουαλικό ταίρι: Κριός και Δίδυμος.

Αιγόκερως

Σοφοί και αποφασισμένοι, ο εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου κάνουν επιλογές σαν να κάνουν επένδυση. Πριν οι Αιγόκεροι πάνε στο κρεβάτι, θέλουν να σας γνωρίσουν καλύτερα και να αναπτύξουν μια στενή επαφή. Με κυβερνήτη τον Κρόνο, είναι από τη φύση τους προσεκτικοί και συγκρατημένοι. Χρειάζονται να ξέρουν πού βρίσκονται σε μια σχέση αλλιώς δεν προχωράνε.

Παραδοσιακοί και συντηρητικοί, οι Αιγόκεροι παρομοιάζουν τις σεξουαλικές τάσεις με αυτές μιας κλασικής, χολιγουντιανής ταινίας. Τι να περιμένετε; Πριν πάτε στο κρεβάτι θα βάλουν λίγο Mozart και θα ανοίξουν ένα ποτήρι καλό κρασί αλλά μόλις ξεκινήσουν μπορούν να μεταμορφώσουν τη νύχτα. Η αντοχή τους είναι μεγάλη.

Καλύτερο σεξουαλικό ταίρι: Παρθένος και Σκορπιός.

Υδροχόος

Είναι δύσκολο να τους καταλάβετε. Οι Υδροχόοι είναι οι έξυπνοι του ζωδιακού. Με κυβερνήτη τον Ουρανό, είναι από τη φύση τους οραματιστές και πνευματικοί άνθρωποι. Είναι όμως λογικοί και αποστασιοποιημένοι και μπορούν εύκολα να παρεξηγηθούν. Ακριβώς όπως και οι Δίδυμοι, χρειάζονται πολύ συζήτηση και εγκεφαλική διέγερση πριν την στενή επαφή. Μόλις όμως τους το βγάλετε, θα απολαύσετε ωραίες στιγμές.

Να ξέρετε ότι η αφοσίωση δεν είναι απαραίτητα το στοιχείο τους καθώς αγαπούν την ανεξαρτησία και την ελευθερία. Μπορεί να έχουν την τάση για το “friends with benefits” σε πρώτη φάση ή να θέλουν να είναι πιο χαλαροί πριν σοβαρέψουν τα πράγματα. Και αγαπούν τους πειραματισμούς και να λειτουργούν με αυτό το άγριο και ελεύθερο πάθος αλλά το συναισθηματικό δέσιμο πάντα θα υπάρχει. Το σεξ μπορεί να είναι λίγο ακατάστατο αλλά όσο πιο αντισυμβατικό τόσο καλύτερα.

Καλύτερο σεξουαλικό ταίρι: Σκορπιός και Δίδυμος.

Ιχθύς

Με κυβερνήτη τον άπιαστο Ποσειδώνα, οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου είναι πνευματικοί και εξωπραγματικοί. Μπορεί να είναι τρομερά μυστήριοι και συγχρονισμένοι με το περιβάλλον. Οι Ιχθύες έχουν ενσυναίσθηση και θεραπεύουν συναισθηματικά όσους είναι γύρω τους.

Τα νευτωνικά όνειρά τους είναι ψυχικά και πολύχρωμα καθώς έχουν γεννηθεί με ζωηρή φαντασία. Όταν είναι ερωτευμένοι είναι ρομαντικοί και δελεαστικοί. Οι ανάγκες του συντρόφου τους πάνε πρώτες και παρόμοια με το αδερφικό τους ζώδιο τον Σκορπιό θέλουν να γίνουν ένα.

Μην σας κάνει εντύπωση αν είναι απίστευτα σαγηνευτικοί. Το σεξ μαζί τους είναι ερωτικό και υπνωτιστικό και μοιάζει σχεδόν με όνειρο. Το νερό είναι ο κρυπτονίτης τους και το μισοκοιμισμένο πρωινό σεξ είναι το must τους.

Καλύτερο σεξουαλικό ταίρι: Καρκίνος και Σκορπιός.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε την Τρίτη διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον του εν αργία Αρχιμανδρίτη και ηγούμενου της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ, Νεκταρίου, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με την υπόθεση του χρηματοκιβωτίου, που εντοπίστηκε στους χώρους της Μονής και περιείχε το χρηματικό ποσό των €807,000.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top