Η απίστευτη δικαιολογία οδηγού που πάρκαρε παράνομα στην Κοζάνη και πήγε για ψώνια - Δείτε το βίντεο

Η απίστευτη δικαιολογία οδηγού που πάρκαρε παράνομα στην Κοζάνη και πήγε για ψώνια - Δείτε το βίντεο

Κυκλοφοριακό χάος το μεσημέρι στην Κοζάνη. Το παράνομο παρκάρισμα κινητοποίησε την αστυνομία, που πήρε τις πινακίδες από το επίμαχο αυτοκίνητο…

Η οδηγός στην Κοζάνη ήθελε να κάνει τα ψώνια της και όπως φαίνεται βαριόταν να απομακρυνθεί. Τράβηξε χειρόφρενο σε πλατεία, άναψε τα αλάρμ και για 20 λεπτά βρισκόταν μέσα σε κατάστημα. Τα λεωφορεία ήταν αδύνατον να περάσουν από το σημείο. Η ουρά των οχημάτων άρχισε να επεκτείνεται προς τα πίσω και ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Όταν βγήκε η γυναίκα και είδε τους αστυνομικούς είπε το αμίμητο: ότι είναι πλημμυροπαθής από τη Θεσσαλία, που ήρθε για να ψωνίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Όλα έγιναν στη 13:00 το μεσημέρι στην πλατεία Λασσάνη στην Κοζάνη, όταν μια κυρία πάρκαρε παράνομα το ΙΧ της μέσα στο δρόμο, μπροστά σε κατάστημα για 20 λεπτά.

Όπως φαίνεται στις εικόνες του kozanimedia.gr, «κόλλησαν» τα αστικά λεωφορεία, δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό χάος και η οδηγός έφερε ως δικαιολογία ότι είναι πλημμυροπαθής από το Βόλο που ήρθε να ψωνίσει στην Κοζάνη.

Οι δικαιολογίες δεν έπεισαν τους αστυνομικούς και πλέον η ίδια καλείται να πληρώσει πρόστιμο. Επιπλέον αφαιρέθηκαν οι πινακίδες κυκλοφορίας από το αυτοκίνητό της.

 Δείτε το βίντεο:

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE