Διάσωση δυο ατόμων από θαλάσσια περιοχή στην Λεμεσό - Ενεργοποιήθηκε το σχέδιο «ΝΕΑΡΧΟΣ»

Διάσωση δυο ατόμων από θαλάσσια περιοχή στην Λεμεσό - Ενεργοποιήθηκε το σχέδιο «ΝΕΑΡΧΟΣ»

Το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λάρνακας (ΚΣΕΔ), την 30ή Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 11:00, έλαβε πληροφορία από τη Διοίκηση Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, που αφορούσε δύο άτομα σε κίνδυνο στη θαλάσσια περιοχή Κόλπου Λεμεσού.

Το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας-Διάσωσης (Ε-Δ) «ΝΕΑΡΧΟΣ» κινητοποιώντας σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, καθώς και ελικόπτερο της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΜΑΕΠ) της Αστυνομίας για διεξαγωγή επιχείρησης Ε-Δ.

Τα δύο άτομα εντοπίστηκαν και διασώθηκαν από Ε/Π της ΜΑΕΠ, παραδόθηκαν στις 12:00μ. σε ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του ΟΚΥπΥ και διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE