Το PKK ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας στην Άγκυρα

Το PKK ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας στην Άγκυρα

Το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK) ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας που εξαπολύθηκε το πρωί της Κυριακής στην Άγκυρα, μπροστά από το κτίριο του Υπουργείου Εσωτερικών.

«Μια πράξη θυσίας διαπράχθηκε εναντίον του τουρκικού Υπουργείου Εσωτερικών από μια ομάδα που συνδέεται με την Ταξιαρχία μας των Αθανάτων», ανέφερε η ένοπλη ομάδα στο μέσο ενημέρωσης ANF που πρόσκειται στην κουρδική οργάνωση.

Το PKK χαρακτηρίζεται τρομοκρατική οργάνωση από την Τουρκία και από πολλές χώρες της Δύσης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE