Το PKK ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας στην Άγκυρα

Το PKK ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας στην Άγκυρα

Το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK) ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας που εξαπολύθηκε το πρωί της Κυριακής στην Άγκυρα, μπροστά από το κτίριο του Υπουργείου Εσωτερικών.

«Μια πράξη θυσίας διαπράχθηκε εναντίον του τουρκικού Υπουργείου Εσωτερικών από μια ομάδα που συνδέεται με την Ταξιαρχία μας των Αθανάτων», ανέφερε η ένοπλη ομάδα στο μέσο ενημέρωσης ANF που πρόσκειται στην κουρδική οργάνωση.

Το PKK χαρακτηρίζεται τρομοκρατική οργάνωση από την Τουρκία και από πολλές χώρες της Δύσης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Επιβεβαιώθηκε το άριστο επίπεδο σχέσεων Κύπρου-ΗΠΑ - Όσα συζήτησαν Κόμπος και Ρούμπιο

VIDEO: Επιβεβαιώθηκε το άριστο επίπεδο σχέσεων Κύπρου-ΗΠΑ - Όσα συζήτησαν Κόμπος και Ρούμπιο

Το άριστο επίπεδο και η στρατηγική φύση των σχέσεων Κύπρου-ΗΠΑ επιβεβαιώθηκαν κατά τη συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, στην Ουάσιγκτον με τον Αμερικανό ομόλογό του, Μάρκο Ρούμπιο, ενώ, συζητήθηκαν και οι τρόποι συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Σχέδιο του Αμερικανού Προέδρου για ειρήνη, ανθρωπιστική βοήθεια και ανοικοδόμηση της Γάζας, όπως ανακοίνωσε το κυπριακό Υπουργείο Εξωτερικών .

BEST OF TOTHEMAONLINE