Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 28χρονος που είχε εξαφανιστεί από τη Σταυρούπολη

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 28χρονος που είχε εξαφανιστεί από τη Σταυρούπολη

Τραγικός ήταν ο επίλογος της εξαφάνισης ενός 28χρονου από την περιοχή της Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την περασμένη Παρασκευή (29/09).

Ο 28χρονος εντοπίστηκε νεκρός σήμερα το μεσημέρι (01/10) σε αυλή εγκαταλελειμμένου κτιρίου στην περιοχή των Καπνομάγαζων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thestival.gr, δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Σημειώνεται ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε εκδώσει χθες Amber Alert για την εξαφάνισή του, καθώς δεν είχε δώσει σημάδια ζωής από την Παρασκευή. Ωστόσο, η Αστυνομία ενημερώθηκε για την ύπαρξη σορού σε αύλειο χώρο κτιρίου πο, τελικά, διαπιστώθηκε ότι ανήκε στον νεαρό άνδρα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE