LIKE ONLINE

Οκτώβριος στο Netflix: Νέες κυκλοφορίες σε ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ - Δείτε όσα κάνουν «comeback» - Βίντεο

Οκτώβριος στο Netflix: Νέες κυκλοφορίες σε ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ - Δείτε όσα κάνουν «comeback» - Βίντεο

O Οκτώβριος μπήκε και φέρνει στο Netflix πολυαναμενόμενες αλλά και νέες σειρές που θα μας κάνουν να κολλήσουμε, καινούριες και παλαιότερες ταινίες που θέλουμε να ξαναδούμε και ντοκιμαντέρ για κάθε γούστο.

Και ενώ ο καιρός αλλάζει, με το κρύο να συνοδεύει τα βράδια μας, δημιουργείται η ιδανική ευκαιρία για να απολαύσουμε όλα όσα μας επιφυλάσσει η πλατφόρμα.
Δείτε αναλυτικά:

Σειρές του Netflix

 

Lupin (Part 3) | 5 Οκτωβρίου

Ο "έντιμος κλέφτης" του Netflix που τον υποδύεται ο Omar Sy έχει μάθει να ζει μακριά από τη γυναίκα και το γιο του καθώς όλη η Γαλλία τον καταζητά. Η επίσημη σύνοψη του σεναρίου της νέας σεζόν αναφέρει: "Ο Ασάν, που προσπαθεί πλέον να κρυφτεί, πρέπει να μάθει να ζει μακριά από τη γυναίκα και τον γιο του, οι οποίοι υποφέρουν εξαιτίας του. Εκείνος δεν το αντέχει αυτό και αποφασίζει να γυρίσει στο Παρίσι για να τους κάνει μια απίθανη πρόταση: να φύγουν από τη Γαλλία και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή αλλού. Όμως, τα φαντάσματα του παρελθόντος είναι πάντα εκεί και μια απροσδόκητη επιστροφή θα ανατρέψει τα σχέδιά του."

 

Όλα, Τώρα (Everything Now) | 5 Οκτωβρίου

Ύστερα από μήνες στην ανάρρωση, η 16χρονη Μία γράφει μια λίστα με τις απόλυτες εφηβικές εμπειρίες που θέλει να ζήσει προκειμένου να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο.

 

DI4RIES: Σεζόν 2 (DI4RIES: Season 2 Part 1) | 10 Οκτωβρίου

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά κι η παρέα βρίσκεται σε μια νέα τρισδιάστατη αίθουσα. Ενώ τα συναισθήματα και οι σχέσεις δοκιμάζονται, θα καταφέρουν να μείνουν ενωμένοι;

 

Η Πτώση του Οίκου των Άσερ (The Fall of the House of Usher) | 12 Οκτωβρίου

Ο Σάλι αναλαμβάνει τα ηνία, αναγκάζοντας τον Ντουσέιν να αποσυρθεί, αλλά η νέα πραγματικότητα συνοδεύεται από νέες προκλήσεις, απειλές και συνέπειες.

 

Ξύπνησα ένα Βαμπίρ (I Woke Up A Vampire) | 17 Οκτωβρίου

Στα 13α γενέθλιά της, η Κάρμι ανακαλύπτει ότι είναι τελικά μισή άνθρωπος μισή βαμπίρ – και ότι οι μυθικές δυνάμεις κάνουν το γυμνάσιο ακόμα πιο περίπλοκο..

 

Bodies | 19 Οκτωβρίου

Τέσσερις ντετέκτιβ. Τέσσερις χρονολογίες. Ένα θύμα. Για να σώσουν το μέλλον, θα πρέπει πρώτα να διαλευκάνουν τον φόνο που άλλαξε τον ρου της ιστορίας.

 

Neon | 19 Οκτωβρίου

Ένα επίδοξο αστέρι της ρεγκετόν μετακομίζει με τους φίλους του στο Μαϊάμι. Εκεί, συναντούν εμπόδια και προσγειώνονται στην πραγματικότητα καθώς κυνηγούν την επιτυχία.

 

Elite (Season 7) | 20 Οκτωβρίου

Στη νέα σεζόν του Elite Season 7 θα εμφανιστούν διάφορα γνωστά πρόσωπα, ενώ δε θα λείψουν και μερικές νέες προσθήκες στο καστ. Οι πρωταγωνιστές που επιστρέφουν είναι οι Ana Bokesa, André Lamoglia, Valentina Zenere, Álvaro de Juana, Carmen Arrufat, Álex Pastrana, Ander Puig και Nadia Al Saidi. Μάλιστα, ο Omar Ayuso, ένα από τα αρχικά μέλη του καστ, θα κάνει επίσης την επιστροφή του στο Las Encinas.

Οι νέοι μαθητές που εντάσσονται στην σχολή είναι οι Mirela Balic (Zorras), Fernando Líndez (SKAM), Gleb Abrosimov, Iván Mendes (Estoy vivo), Alejandro Albarracín (+ de 100 mentiras) και Maribel Verdú (Now & Then). Τέλος, η Βραζιλιάνα ποπ τραγουδίστρια Anitta θα κάνει το διεθνές ντεμπούτο της ως ηθοποιός στην 7η σεζόν του Elite.

 

Surviving Paradise | 20 Οκτωβρίου

Μια νέα, εθιστική, διαγωνιστική σειρά ριάλιτι.

 

Τόρε (Tore) | 27 Οκτωβρίου

Ένας ανώριμος 27χρονος χωρίς σκοπό έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με τον άγνωστο κόσμο του σεξ, των ναρκωτικών και της αυτογνωσίας μετά τον θάνατο του κολλητού του.

 

Tαινίες του Netflix

 

Khufiya: Η Κατάσκοπος (Khufiya) | 05 Οκτωβρίου

Όταν ένας χαφιές μιας υπηρεσίας πληροφοριών προκαλεί τη δολοφονία ενός μυστικού πράκτορα, ένας σκληρόπετσος κατάσκοπος τον καταδιώκει ανελέητα για να πάρει εκδίκηση.

 

Η Μπαλαρίνα (Ballerina) | 06 Οκτωβρίου

Θρηνώντας για τον χαμό μιας κολλητής που δεν μπόρεσε να προστατέψει, μια πρώην σωματοφύλακας πάει να εκπληρώσει την τελευταία επιθυμία της φίλης της: μια γλυκιά εκδίκηση.

 

Fair Play | 06 Οκτωβρίου

Η σχέση ενός ζευγαριού ωθείται στα άκρα μετά από μια προαγωγή σε μια χρηματιστηριακή, η οποία ίσως φέρει στην επιφάνεια πολύ περισσότερα από τον πρόσφατο αρραβώνα τους.

 

Disco Inferno | 20 Οκτωβρίου

Ένα νεαρό ζευγάρι προκαλεί μια σκοτεινή παρουσία που διψά για το αγέννητο μωρό τους, καθώς ετοιμάζονται να βάλουν φωτιά στην πιο καυτή ντίσκο του Λος Άντζελες.

 

Οι Γέροι (Old Dads) | 20 Οκτωβρίου

Σ' αυτήν την κωμωδία, τρεις μεσήλικες μπαμπάδες καταλαβαίνουν πόσο δυσκολεύονται να συντονιστούν με έναν κόσμο γεμάτο μιλένιαλ CEO και ισχυρές διευθύντριες νηπιαγωγείων.

 

Pain Hustlers | 27 Οκτωβρίου

Οι πωλήσεις φαρμακευτικών προϊόντων ίσως λύσουν τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειάς της. Μήπως όμως τελικά το αμερικανικό όνειρο της κοστίσει τα πάντα;

 

Ντοκιμαντέρ του Netflix

 

Μπέκαμ (Beckham) | 04 Οκτωβρίου

Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ με ακυκλοφόρητο υλικό ακολουθεί τη ραγδαία άνοδο του Ντέιβιντ Μπέκαμ, από το ταπεινό του ξεκίνημα έως την παγκόσμια ποδοσφαιρική του δόξα.

 

Η Δίκη του Διαβόλου (The Devil on Trial) | 17 Οκτωβρίου

Ένα δαιμονισμένο αγόρι. Εξορκισμοί. Φόνος. Και η πρώτη –και μοναδική– φορά που ο "δαιμονισμός" χρησιμοποιήθηκε ως λόγος για επίκληση σε δίκη για φόνο στις ΗΠΑ.

 

Η Ζωή στον Πλανήτη μας (Life on Our Planet) | 25 Οκτωβρίου

Η απίστευτη ιστορία του επικού ταξιδιού 4 δισ. ετών της ζωής στη Γη ζωντανεύει σε μια σειρά από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ και την ομάδα πίσω από το "Ο Πλανήτης μας".

 

Μην χάσετε επίσης

01/10/2023
Οι Ζωντανοί Νεκροί The Walking Dead: Season 11 Part 3

02/10/2023
Wolf

06/10/2023
Maybe Baby
The Lost City

10/10/2023
Gemini Man

14/10/2023
Scary Movie
Scary Movie 2
Scary Movie 3
Chicken Run
Αγάπη Είναι… Love Actually
Μυστικό Παράθυρο Secret Window
Ο Δικτάτορας The Dictator
Μυστικό Παράθυρο Secret Window

26/10/2023
Belfast

29/10/2023
Step Up: Στα Βήματα του Πάθους Step Up

31/10/2023
Lara Croft: Tomb Raider
13 Ώρες: Οι Μυστικοί Στρατιώτες της Βεγγάζης 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top