ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες και χαλάζι - Πότε τίθεται σε ισχύ

Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες και χαλάζι - Πότε τίθεται σε ισχύ

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία για καταιγίδες.

Σύμφωνα με την προειδοποίηση, μεμονωμένες καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν κατά διαστήματα το νησί και ιδιαίτερα περιοχές στα Δυτικά, στα Νότια, στα ορεινά αλλά και στο εσωτερικό, ενώ είναι πιθανόν να πέσει και χαλάζι.

Η προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ από τις 10:00 το πρωί της Τρίτης (03/10), μέχρι τις 18:00 το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Δείτε την ανακοίνωση:

Το δελτίο καιρού

Ασταθής αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στις παράλιες περιοχές και αργότερα, πιθανό και σε περιοχή του εσωτερικού, χωρίς να αποκλείεται και η εκδήλωση μεμονωμένης καταιγίδας. Οι άνεμοι θα καταστούν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα αρχικά θα είναι λίγο ταραγμένη, ωστόσο σταδιακά θα καταστεί γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ιδιαίτερα κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά. Σε καταιγίδα, είναι πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά μέχρι νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν μέχρι αργά το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Σε καταιγίδα, οι άνεμοι είναι δυνατό να ενισχύονται και να μεταβάλλονται. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

To βράδυ, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, παρόλο που αργότερα στα παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά τόπους, παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές, ιδιαίτερα στα ορεινά αλλά και σε περιοχές στα δυτικά και στα νότια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά τόπους, παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές, ιδιαίτερα στα ορεινά αλλά και σε περιοχές στα δυτικά και στα νότια. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Την Παρασκευή, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top