Φον ντερ Λαϊεν: Στο πλευρό της Αρμενίας για βοήθεια στους εκτοπισμένους

Φον ντερ Λαϊεν: Στο πλευρό της Αρμενίας για βοήθεια στους εκτοπισμένους

Η Ευρωπαϊκή Ένωση κινητοποίησε ανθρωπιστική βοήθεια 5,2 εκατομμυρίων ευρώ για την Αρμενία μέσω του μηχανισμού πολιτικής προστασίας, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

« Η ΕΕ στέκεται στο πλευρό της Αρμενίας στην παροχή βοήθειας για τους εκτοπισμένους, είπα στον Νικόλ Πασινιάν στο τηλέφωνο», σημείωσε η Πρόεδρος της Επιτροπής με ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ.

Προσέθεσε, ότι η ΕΕ ενεργοποίησε τον μηχανισμό πολιτικής προστασίας και κινητοποιήσαμε ανθρωπιστική βοήθεια ύψους 5,2 εκατομμυρίων ευρώ. O Επίτροπος Γιάνες Λέναρσιτς θα ταξιδέψει για να εκτιμήσει περαιτέρω ανάγκες την Παρασκευή».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE