Φον ντερ Λαϊεν: Στο πλευρό της Αρμενίας για βοήθεια στους εκτοπισμένους

Φον ντερ Λαϊεν: Στο πλευρό της Αρμενίας για βοήθεια στους εκτοπισμένους

Η Ευρωπαϊκή Ένωση κινητοποίησε ανθρωπιστική βοήθεια 5,2 εκατομμυρίων ευρώ για την Αρμενία μέσω του μηχανισμού πολιτικής προστασίας, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

« Η ΕΕ στέκεται στο πλευρό της Αρμενίας στην παροχή βοήθειας για τους εκτοπισμένους, είπα στον Νικόλ Πασινιάν στο τηλέφωνο», σημείωσε η Πρόεδρος της Επιτροπής με ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ.

Προσέθεσε, ότι η ΕΕ ενεργοποίησε τον μηχανισμό πολιτικής προστασίας και κινητοποιήσαμε ανθρωπιστική βοήθεια ύψους 5,2 εκατομμυρίων ευρώ. O Επίτροπος Γιάνες Λέναρσιτς θα ταξιδέψει για να εκτιμήσει περαιτέρω ανάγκες την Παρασκευή».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE