Ένας νεκρός και 2 τραυματίες από "πυρά Αζέρων", σύμφωνα με το Γερεβάν

Ένας νεκρός και 2 τραυματίες από "πυρά Αζέρων", σύμφωνα με το Γερεβάν

Η Αρμενία ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι ένας στρατιώτης σκοτώθηκε και άλλοι δύο τραυματίστηκαν όταν το όχημά τους δέχτηκε πυρά από αζέρικες δυνάμεις στη μεθόριο, ένα γεγονός που μαρτυρά τη ρευστή κατάσταση στην περιοχή ακόμη και μετά τη συνθηκολόγηση στον θύλακα του Ναγκόρνο Καραμπάχ.

«Στις 2 Οκτωβρίου, έπειτα από πυρά των ενόπλων δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν σε ένα όχημα που ανήκει στις αρμενικές ένοπλες δυνάμεις και μετέφερε υλικά για τους στρατιώτες (…) έχουμε έναν νεκρό και δύο τραυματίες από την αρμενική πλευρά», ανέφερε το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας σε ανάρτηση στην πλατφόρμα Telegram.

Νωρίτερα το Γερεβάν είχε μιλήσει για «αδιευκρίνιστο» αριθμό θυμάτων.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Με μειωμένη παρουσία μελών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, η οποία είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των εξελίξεων που αφορούν τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE