Ένας νεκρός και 2 τραυματίες από "πυρά Αζέρων", σύμφωνα με το Γερεβάν

Ένας νεκρός και 2 τραυματίες από "πυρά Αζέρων", σύμφωνα με το Γερεβάν

Η Αρμενία ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι ένας στρατιώτης σκοτώθηκε και άλλοι δύο τραυματίστηκαν όταν το όχημά τους δέχτηκε πυρά από αζέρικες δυνάμεις στη μεθόριο, ένα γεγονός που μαρτυρά τη ρευστή κατάσταση στην περιοχή ακόμη και μετά τη συνθηκολόγηση στον θύλακα του Ναγκόρνο Καραμπάχ.

«Στις 2 Οκτωβρίου, έπειτα από πυρά των ενόπλων δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν σε ένα όχημα που ανήκει στις αρμενικές ένοπλες δυνάμεις και μετέφερε υλικά για τους στρατιώτες (…) έχουμε έναν νεκρό και δύο τραυματίες από την αρμενική πλευρά», ανέφερε το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας σε ανάρτηση στην πλατφόρμα Telegram.

Νωρίτερα το Γερεβάν είχε μιλήσει για «αδιευκρίνιστο» αριθμό θυμάτων.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE