Τοποθετεί μια λάμπα κάτω από τη βρύση - Μόλις το δείτε θα κάνετε το ίδιο!

Τοποθετεί μια λάμπα κάτω από τη βρύση - Μόλις το δείτε θα κάνετε το ίδιο!

Αν το δοκιμάστε, με προσοχή!

Η εφεύρεση του ηλεκτρικού λαμπτήρα (ή αλλιώς λυχνίας ή λάμπας) αποδίδεται συνήθως στον Τόμας Έντισον (11 Φεβρουαρίου 1847-18 Οκτωβρίου 1931), όμως η ομάδα του Έντισον απλά τελειοποίησε τα χαρακτηριστικά του.

Ο κλασσικός όμως λαμπτήρας έχει αρχίσει και αποσύρεται σιγά σιγά λόγο υπερβολική κατανάλωσης ρεύματος και την θέση του έρχονται να πάρουν οι νέοι ενεργειακοί λαμπτήρες.

Στο παραπάνω βίντεο θα μας δείτε μερικές έξυπνες λύσεις με το τι μπορούμε να κάνουμε τις παλιές λάμπες που πια δεν είναι χρήσιμες.

Πηγή: tilestwra


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πράσινο Υπουργικού στον διορισμό Αναγνωστόπουλου για το «Κράτος Μαφία»

Πράσινο Υπουργικού στον διορισμό Αναγνωστόπουλου για το «Κράτος Μαφία»

Επικυρώθηκε ο διορισμός του Ηλία Αναγνωστόπουλου από το Υπουργικό Συμβούλιο ως μέλος της πενταμελούς ανακριτικής ομάδας για τη διερεύνηση του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς , για το «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE