Βάζουν κάμερες τροχαίας σε δύο σημεία στη Λάρνακα - Πού θα τοποθετηθούν

Βάζουν κάμερες τροχαίας σε δύο σημεία στη Λάρνακα - Πού θα τοποθετηθούν

Εργασίες τοποθέτησης δικτύου καμερών στη φωτοελεγχόμενη συμβολή των Λεωφόρων Σπύρου Κυπριανού και Λούθερ Κινγκ στη Λάρνακα θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο.

Σε ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας αναφέρεται ότι «το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, μεταξύ των ωρών 06:00-18:00, στη φωτοελεγχόμενη συμβολή των Λεωφόρων Σπύρου Κυπριανού και Λούθερ Κινγκ, στη Λάρνακα, θα διεξάγονται εργασίες τοποθέτησης δικτύου καμερών τροχαίας από ιδιωτική εταιρεία».

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνουν εναλλάξ οι επηρεαζόμενες λωρίδες και στις τέσσερις κατευθύνσεις της συμβολής και η διακίνηση της τροχαίας κίνησης θα γίνεται στη διπλανή λωρίδα με τη βοήθεια κατάλληλης σήμανσης και της Αστυνομίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.