Βάζουν κάμερες τροχαίας σε δύο σημεία στη Λάρνακα - Πού θα τοποθετηθούν

Βάζουν κάμερες τροχαίας σε δύο σημεία στη Λάρνακα - Πού θα τοποθετηθούν

Εργασίες τοποθέτησης δικτύου καμερών στη φωτοελεγχόμενη συμβολή των Λεωφόρων Σπύρου Κυπριανού και Λούθερ Κινγκ στη Λάρνακα θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο.

Σε ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας αναφέρεται ότι «το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, μεταξύ των ωρών 06:00-18:00, στη φωτοελεγχόμενη συμβολή των Λεωφόρων Σπύρου Κυπριανού και Λούθερ Κινγκ, στη Λάρνακα, θα διεξάγονται εργασίες τοποθέτησης δικτύου καμερών τροχαίας από ιδιωτική εταιρεία».

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνουν εναλλάξ οι επηρεαζόμενες λωρίδες και στις τέσσερις κατευθύνσεις της συμβολής και η διακίνηση της τροχαίας κίνησης θα γίνεται στη διπλανή λωρίδα με τη βοήθεια κατάλληλης σήμανσης και της Αστυνομίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE