ΔΙΕΘΝΗ

«Μίζεροι» στο Μιζούρι - Σε αργία καθηγήτρια επειδή έχει OnlyFans - Πόσα έβγαζε τον μήνα

«Μίζεροι» στο Μιζούρι - Σε αργία καθηγήτρια επειδή έχει OnlyFans - Πόσα έβγαζε τον μήνα

Σε αργία τέθηκε μια καθηγήτρια γυμνασίου στο Μιζούρι, επειδή αποκαλύφθηκε ότι έχει λογαριασμό στο OnlyFans, στο οποίο ανεβάζει βίντεο.

Η 28χρονη Μπριάνα Κόπατζ ήξερε ότι θα έρθει η ημέρα που θα αποκαλύπτονταν ο λογαριασμός της στο OnlyFans. Δηλώνει πως δεν το μετανιώνει, παρότι ξέρει πως ίσως αυτή η εξέλιξη σημαίνει ότι δεν θα ξαναδιδάξει. Στο μεταξύ, κάποιοι μαζεύουν υπογραφές προκειμένου να γυρίσει στο σχολείο.

«Ήταν σαν να υπήρχε πάντα ένα σύννεφο πάνω από το κεφάλι μου, σαν να μην ήξερα πότε θα με ανακαλύψουν. Πριν από δύο εβδομάδες είπαν σε εμένα και τον σύζυγό μου ότι το είχαν ανακαλύψει κάποιοι. Οπότε ήξερα ότι θα έρθει αυτή η ημέρα», δήλωσε η Κόπατζ στο St Louis Post-Dispatch.

Αυτή ήταν η δεύτερη χρονιά που η 28χρονη δίδασκε στο γυμνάσιο του Σεντ Κλερ, στην κομητεία Φράνκλιν. Όταν έφτασε στα «αυτιά» των τοπικών εκπαιδευτικών αρχών πως έχει λογαριασμό στο OnlyFans, τέθηκε σε αργία και ξεκίνησε έρευνα για το θέμα.

Ο διευθυντής του σχολείου, Κάιλ Κρουζ, ανέφεραν ότι πρόσφατα ενημερώθηκαν ότι εργαζόμενη «μπορεί να είχε αναρτήσει ανάρμοστο υλικό σε μία ή περισσότερες ιστοσελίδες». Έτσι, ξεκίνησε η έρευνα από τις τοπικές εκπαιδευτικές αρχές.

Έβγαζε 8.000-10.000$ τον μήνα από το OnlyFans

Η Μπριάνα Κόπατζ δήλωσε ότι άνοιξε το περασμένο καλοκαίρι τον λογαριασμό της στο OnlyFans, προκειμένου να συμπληρώσει το εισόδημά της. Έβγαζε 8.000-10.000 δολάρια τον μήνα από την πλατφόρμα, συμπλήρωσε.

Επέλεξε το OnlyFans επειδή το περιεχόμενο της πλατφόρμας είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές και έτσι πίστευε ότι θα μπορούσε να κρατήσει κρυφή αυτή την παράλληλη δραστηριότητά της.

Δεν ξέρει ποιος ενημέρωσε τις αρχές, όμως εκτιμά ότι αυτό έγινε αφού εμφανίστηκε σε βίντεο μαζί με τον σύζυγό της και άλλους δύο δημιουργούς του OnlyFans, που έχουν αρκετούς συνδρομητές.

«Λένε ότι δεν έχουν πάρει ακόμη απόφαση, αλλά πιστεύω ότι δεν θα επιστρέψω. Έχω επίγνωση του γεγονότος ότι πιθανότατα δεν θα ξαναδιδάξω, αλλά ήξερα το ρίσκο που έπαιρνα. Λυπάμαι για αυτό, μου λείπουν οι μαθητές μου», δήλωσε η 28χρονη.

«Δεν μπορώ να ελέγξω τι σκέφτονται οι άλλοι για εμένα. Δεν κάνω κάτι παράνομο», σημείωσε και πρόσθεσε ότι από τότε που έγινε γνωστή η υπόθεση αυτή, απέκτησε περίπου 100 νέους συνδρομητές. Επίσης, υπερδιπλασίασε τη συνδρομή που ζητά, ενώ σκοπεύει να συνεχίσει την ενασχόλησή της με το OnlyFans.

«Δεν μετανιώνω που μπήκα στο OnlyFans. Ξέρω ότι μπορεί να είναι ταμπού ή ότι κάποιοι ίσως πιστεύουν ότι είναι ντροπιαστικό. Αλλά εγώ δεν το πιστεύω», κατέληξε.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή αυτή η είδηση, κάποιοι άρχισαν να συγκεντρώνουν υπογραφές, προκειμένου να επιτραπεί στην εκπαιδευτικό να γυρίσει στο σχολείο. Μέχρι στιγμής έχουν υπογράψει περίπου 850 άνθρωποι.

Πηγή: lifo.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top