Άννα Βίσση: Ήξερα τα τραγούδια του Μιχάλη, τώρα τα τραγουδάω

Άννα Βίσση: Ήξερα τα τραγούδια του Μιχάλη, τώρα τα τραγουδάω

Την φιλική σχέση που ανέπτυξαν οι δυο τους αποκάλυψε η Άννα Βίσση.

Σε συνεντευξη τύπου που παραχώρησε μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη η Άννα Βίσση μίλησε για την συνεργασία αυτη. «Εχω πολλους λόγους να χαιρομαι για αυτη τη συνεργασία. Ο πρωτος λόγος είναι η συνεργασία μου με αυτον τον υπέροχο τραγουδιστή και συμπατριώτη μου. Ήξερα τα τραγούδια του τα άκουγα, τωρα τα τραγουδώ και μόνο αν τα τραγουδήσεις τα νιώθεις». 

«Ενώνουμε τα χρόνια μας, την αγάπη μας, τις δυνάμεις μας. Και δεν ενοοώ πόση φήμη έχουμε ή πόσο διάσημοι είμαστε», ανέφερε η Άννα Βίσση!

Ενω σχολίασε τους δύσκολους καιρούς που περνάμε, αναφέροντας τα όσα βίωσε η ίδια ξανα στο παρελθόν «Ειμαι 42 χρονια στη μουσική ζωή, πάντα λέγαμε τι δύσκολη εποζχή ζούμε τώρα. Απο το 70 μέχρι σήμερα. Καθε εποχή είναι δύσκολη και ελπίζω να μην έχουμε δυσκολότερες . Ειμαστε τυχεροι που μέσα απο την μουσική μας, δίνουμε ένα αντίδοτο, προσφέρουμε χαρά αγάπη και ενότητα»

Δείτε το βίντεο: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.