Συντονισμένη επιχείρηση σε εργοτάξιο στη Λευκωσία - Συνελήφθησαν δέκα πρόσωπα

Συντονισμένη επιχείρηση σε εργοτάξιο στη Λευκωσία - Συνελήφθησαν δέκα πρόσωπα

Μεταξύ των ωρών 8.30 – 1.30μ.μ. σήμερα μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης διενήργησαν συντονισμένη επιχείρηση μαζί με λειτουργούς της Υπηρεσίας Επιθεωρήσεων του Υπουργείου Εργασίας, σε ανεγειρόμενο εργοτάξιο στη Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δέκα αλλοδαποί (πέντε για παράνομη απασχόληση, τρεις για παράνομη παραμονή και απασχόληση, ένας για παράνομη παραμονή, παράνομη απασχόληση και απαγορευμένος μετανάστης και ένας εργοδότης, ο οποίος βρισκόταν στο εργοτάξιο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE