Viral η «προφητεία» του Καπουτζίδη για το ΟΑΚΑ: «Τα στάδια θα είναι γερά ή θα πέφτουν οι τοίχοι»

Viral η «προφητεία» του Καπουτζίδη για το ΟΑΚΑ: «Τα στάδια θα είναι γερά ή θα πέφτουν οι τοίχοι»

Αντιδράσεις και συζητήσεις έχει προκαλέσει το κλείσιμο του Ολυμπιακού Σταδίου για όλο το 2024 μετά την έκθεση του ΤΑΙΠΕΔ όπου παρατηρήθηκαν προβλήματα στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα.

Καυστικός και χιουμοριστικός είναι ο σχολιασμός των χρηστών του twitter που βλέπουν τα γεγονότα να εξελίσσονται και κάθε μέρα να έρχονται στο φως απίστευτες αποκαλύψεις για τη συντήρηση του στεγάστρου που δεν έγινε ποτέ, αλλά και τις οδηγίες Καλατράβα, οι οποίες «χάθηκαν».

Μάλιστα, ένας χρήστης θυμήθηκε μια «ατάκα- προφητεία» του Γιώργου Καπουτζίδη στη σειρά «Σαββατογεννημένες».

«Είναι πλούσια χώρα η Ελλάδα; Πού βρήκε τα λεφτά για να κάνει τους Ολυμπιακούς;...Τώρα, αυτά τα στάδια που φτιάχνετε θα είναι γερά ή θα αρχίσουν να πέφτουν; Θα στέκονται ή θα πέφτουν οι τοίχοι;... Αν, λέω αν, αρχίσουν και γεμίζονται και μένουν μισά, θα τα κάνουμε κι αυτά αγαλματάκια και θα τα πουλάμε;» είχε πει ο γνωστός ηθοποιός σε έναν προφητικό διάλογο με την Ράνια Σχίζα. Η συγκεκριμένη σκηνή πολύ γρήγορα έγινε viral με χιλιάδες προβολές σε όλα τα social media.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE