ΔΙΕΘΝΗ

Φλόριντα: Έφηβη έμαθε ότι έπεσε θύμα βιασμού από βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media

Φλόριντα: Έφηβη έμαθε ότι έπεσε θύμα βιασμού από βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media

Μόνο ως εφιάλτης μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό που βίωσε μια έφηβη κοπέλα στη Φλόριντα, η οποία έπεσε θύμα βιασμού όταν έχασε τις αισθήσεις της σε πάρτι μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Σύμφωνα με τη New York Post, το κορίτσι συνειδητοποίησε τι της είχε συμβεί την επόμενη ημέρα, όταν είδε το βίντεο που είχε καταγράψει και ανεβάσει στα social media ένας φίλος του 17χρονου δράστη, και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Τα επόμενα 24ωρα οι τοπικές Αρχές συνέλαβαν τον 17χρονο Ντάνιελ Μπράουν, που βίασε την κοπέλα ενώ ήταν αναίσθητη, και τον 18χρονο Ίθαν Γιούρες, που όχι μόνο κατέγραψε τη σεξουαλική επίθεση αλλά πόσταρε και το αρρωστημένο βίντεο online. Και οι δύο νεαροί παραδέχτηκαν κατά την ανάκριση την ενοχή τους.

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου, σε πάρτι όπου ήταν παρόντες πολλοί ανήλικοι και κατανάλωναν αλκοόλ. Ο Μπράουν συνελήφθη στις 28 Σεπτεμβρίου για σεξουαλική επίθεση σε άτομο ηλικίας από 12-18 ετών. Ο Γιούρες παραδόθηκε στις Αρχές την επόμενη ημέρα και αντιμετωπίζει κατηγορίες για καταγραφή και διανομή υλικού που απεικονίζει σεξουαλικές πράξεις με ανήλικο άτομο.

«Αισθάνομαι αηδία για τις πράξεις αυτών των ατόμων που εκμεταλλεύτηκαν ένα κορίτσι σε τόσο ευάλωτη κατάσταση» δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Χίλσμπορο, Τσαντ Κρόνιστερ, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για το κουράγιο του θύματος να προβεί στην καταγγελία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top