Ο Βρυωνίδης, ο Σα Πίντο και ο Στόϊλοφ…

Ο Βρυωνίδης, ο Σα Πίντο και ο Στόϊλοφ…

Ξεκαθαρίζει σήμερα-αύριο το μέλλον του Ρικάρντο Σα Πίντο στην Λευκωσία. Απόψε αποφασίζει ο αθλητικός δικαστής Αριστοτέλης Βρυωνίδης, την ποινή που θα επιβάλει στον Πορτογάλο κόουτς για την αποβολή του στο ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Καθόλου τυχαία δεν βγήκε από προχθές βράδυ, ότι η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο να... καλέσει για διαζύγιο τον Πορτογάλο προπονητή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE