ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ολονύχτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας - Δείτε που για να αποφύγετε την ταλαιπωρία

Ολονύχτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας - Δείτε που για να αποφύγετε την ταλαιπωρία

Ολονύχτιες εργασίες στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λάρνακας, από Ριζοελιά προς Λάρνακα, θα διεξάγονται απόψε Τετάρτη και αύριο Πέμπτη, 04-05 Οκτωβρίου, με την Αστυνομία να συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 8.00 το βράδυ, μέχρι και τις 5.30 το πρωί της επόμενης ημέρας. Θα διεξάγονται για σκοπούς συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου, από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς, μέχρι και την πρώτη φωτοελεγχόμενη συμβολή, στην Αραδίππου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα παραμένουν κλειστές και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση από κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς προς Λάρνακα και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται σε παρόδιους δρόμους.

Υπενθυμίζεται ότι, ολονύχτιες εργασίες διεξάγονται και στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, από τις 18 Σεπτεμβρίου, 2023, από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι τις 6.00 το πρωί της επόμενης μέρας, για αντικατάσταση αντανακλαστικών καρφιών και στηθαίων ασφαλείας του δρόμου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας στη μία κατεύθυνση μόνο σε μήκος 1000 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας. Οι εργασίες θα διεξάγονται μέχρι και τις 12 Οκτωβρίου.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών έργων.

* Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top