Υπό κράτηση μέχρι την Παρασκευή 50χρονος για υπόθεση ναρκωτικών και αρχαιοτήτων

Υπό κράτηση μέχρι την Παρασκευή 50χρονος για υπόθεση ναρκωτικών και αρχαιοτήτων

Υπό κράτηση μέχρι την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου θα παραμείνει, με σημερινό διάταγμα του Δικαστηρίου των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, άνδρας ηλικίας 50 ετών, από το Δασάκι Αχνας, στην οικία του οποίου φέρεται να εντοπίστηκαν ναρκωτικά, χρήματα και αρχαιότητες.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν πως ο 50χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες Τρίτη 3 Οκτωβρίου από την Αστυνομία των Βάσεων, κρίθηκε ύποπτος από το Δικαστήριο για αδικήματα που αφορούν διακίνηση ναρκωτικών, κατοχή εκρηκτικών υλών και συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των Βάσεων στην οικία του 50χρονου οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν σημαντικό χρηματικό ποσό και μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών που πιστεύεται ότι είναι κάνναβη. Ακόμα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συλλογή αρχαιοτήτων και μικρή ποσότητα ουσίας που «πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη».

Οι ουσίες που κατασχέθηκαν στάλθηκαν για εργαστηριακή ανάλυση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωσε σήμερα  δέσμη οκτώ μέτρων για τη στήριξη των Κυπρίων πολιτών και της οικονομίας, ως απάντηση στις επιπτώσεις που προκαλεί η πολεμική κρίση στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE