Εντός Οκτωβρίου αναμένεται ο διορισμός Τρίτου Μέλους της ΔΕΑ

Εντός Οκτωβρίου αναμένεται ο διορισμός Τρίτου Μέλους της ΔΕΑ

Προχωρεί η διαδικασία για διορισμό του Τρίτου Μέλους της Διερευνητικής Επιτροπής για τους Αγνοούμενους (ΔΕΑ) και αυτός αναμένεται να ανακοινωθεί εντός του τρέχοντος μήνα.

Σύμφωνα πληροφορίες του ΚΥΠΕ, ήδη υπήρξε από τα Ηνωμένα Έθνη επιλογή ενός ατόμου από τέσσερα που βρίσκονταν στην τελική λίστα των κατάλληλων προς διορισµό υποψηφίων.

Η επιλογή αυτή αναμένεται να οριστικοποιηθεί εφόσον δώσουν τη συγκατάθεσή τους για τον διορισμό του συγκεκριμένου ατόμου τόσο η ελληνοκυπριακή όσο και η τουρκοκυπριακή πλευρά.

Υπενθυμίζεται πως τη θέση κατείχε τα τελευταία δέκα χρόνια ο Ελβετός Πολ-Ανρί Αρνί, η θητεία του οποίου ολοκληρώθηκε στις 31 Αυγούστου 2023.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE