Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ: Πέθανε ο Γιάννης Ιωαννίδης

Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ: Πέθανε ο Γιάννης Ιωαννίδης

Απέραντη θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ, γενικότερο στον ελληνικό αθλητισμό και όχι μόνο, σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Γιάννη Ιωαννίδη.

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τετάρτης (4/10), ο σπουδαίος προπονητής και πρώην υπουργός αθλητισμού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών.

Μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, ο σπουδαίος προπονητής, ο οποίος τη δεκαετία του '80 και του '90, συνέδεσε το όνομά του με τις μεγάλες επιτυχίες του Άρη, του Ολυμπιακού και μετέπειτα της ΑΕΚ, αλλά και της Εθνικής Ομάδας, άφησε την τελευταία πνοή του έπειτα από μάχη με προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν τα τελευταία χρόνια.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επείγουσα έκκληση αιμοδοσίας για τη γυναίκα που πυροβολήθηκε από τον συζύγό της - Η κατάσταση της υγείας της

Επείγουσα έκκληση αιμοδοσίας για τη γυναίκα που πυροβολήθηκε από τον συζύγό της - Η κατάσταση της υγείας της

Πολύ κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας της 46χρονης που τραυματίστηκε το πρωί όταν ο 55χρονος σύζυγός της, αστυνομικός στο επάγγελμα, την πυροβόλησε, ενώ ακολούθως ο ίδιος έθεσε τέρμα στη ζωή του, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει δοθεί από την Αστυνομία. 

BEST OF TOTHEMAONLINE