Λευκωσία: «Μακρυχέρα» οικιακή βοηθός τίναξε την πιστωτική κάρτα της εργοδότριας της στον αέρα!

Λευκωσία: «Μακρυχέρα» οικιακή βοηθός τίναξε την πιστωτική κάρτα της εργοδότριας της στον αέρα!

Kαταγγέλθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο Λευκωσίας, ότι κατά τον μήνα Αύγουστο 2015, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, η πιστωτική της κάρτα, χρησιμοποιήθηκε σε αυτόματη ταμειακή μηχανή, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Κατά τις πιο πάνω χρήσεις της κάρτας της παραπονούμενης, κλάπηκε το χρηματικό ποσό των €2,800.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον της οικιακής βοηθού της παραπονούμενης. Εναντίον της εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία της, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα τεκμήρια, μεταξύ των οποίων και το χρηματικό ποσό των €1,020.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.