ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για παροχή φοιτητικών επιδομάτων

Αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για παροχή φοιτητικών επιδομάτων

Την έναρξη υποβολής αιτήσεων για παροχή φοιτητικών επιδομάτων από την Παρασκευή, ανακοίνωσε η Υπηρεσία Χορηγιών και Επιδομάτων (ΥΧΕ) του Υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών, η υποβολή αιτήσεων για παροχή φοιτητικών επιδομάτων, αφορά τις κατηγορίες των φοιτητών/ητριών από την Ελλάδα, οι οποίοι/ες κατά το ακαδημαϊκό έτος 2022/2023 φοιτούσαν σε ακαδημαϊκά ιδρύματα της Κύπρου και οι οικογένειες των οποίων έχουν ως μόνιμη διαμονή τους την Ελλάδα. Αφορά επίσης φοιτητές/ήτριες από την Κύπρο, οι οποίοι/ες κατά το ακαδημαϊκό έτος 2022/2023 φοιτούσαν σε ακαδημαϊκά ιδρύματα της Κύπρου ή του εξωτερικού και οι οικογένειες των οποίων έχουν επαναπατρισθεί.

Οι αιτήσεις παραδίδονται μόνο στα ΚΕΠ και στα ΚΕΠΟ και συγκεκριμένα στα ΚΕΠ Λευκωσίας, Λεμεσού, Αμμοχώστου, Λάρνακας, Πάφου, Πόλης Χρυσοχούς, Πελενδρίου και Κολοσσίου.

Παραδίδονται, επίσης, στα Κέντρα Πολίτη (ΚΕΠΟ) στο Επαρχιακό Ταχυδρομικό Γραφείο Λευκωσίας, στο Επαρχιακό Ταχυδρομικό Γραφείο Λεμεσού, στο Επαρχιακό Ταχυδρομικό Γραφείο Λάρνακας, στο Επαρχιακό Ταχυδρομικό Γραφείο Πάφου, στο Ταχυδρομικό Γραφείο Αγρού και στο Ταχυδρομικό Γραφείο Κακοπετριάς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι αιτήσεις παραλαμβάνονται μέχρι και τη Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2023. Επισημαίνεται ότι δεν θα δοθεί παράταση στη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Τονίζεται ότι οι αιτήσεις δεν θα ελέγχονται κατά την παραλαβή τους. Ελλιπείς ή εκπρόθεσμες αιτήσεις θα απορρίπτονται.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να προμηθεύονται τα έντυπα των αιτήσεων και σχετικό ενημερωτικό έντυπο για συμπλήρωση της αίτησης από τον ιστότοπο του Υπουργείου Οικονομικών mof.gov.cy.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Ραγδαίες εξελίξεις - Πληροφορίες ότι η Κλαϊδη εγκαταλείπει την υπεράσπιση του Νεκτάριου

Κατακλυσμός 2024: Όλες οι εκδηλώσεις της Κύπρου – Αυτοί είναι οι τραγουδιστές –έκπληξη- που θα έρθουν στο νησί

«Χρυσό» το καρπούζι: Αυτός είναι ο λόγος που πήραν «φωτιά» οι τιμές - Αναμένεται νέα άνοδος και σε άλλα προϊόντα

ΗΠΑ: Σάλος από διαφήμιση με twerking σε γυμναστήριο σχολείου για τουρνουά μπάσκετ - Ακυρώθηκε η εκδήλωση

Ανείπωτη θλίψη για τον 41χρονο Παναγιώτη - Καταγγελία ότι απεβίωσε λόγω ασυνεννοησίας γιατρών

Άννα Μονογιού: Τα συγκινητικά λόγια για τον Διονύση Τσακνή - Εμφανίστηκε σε live σύνδεσηΕπιστολή Αννίτας στον Χριστοδουλίδη για τα κλιματιστικά στα σχολεία - «Απαιτείται η κατάλληλη πρόβλεψη στον προϋπολογισμό του 2025»

Επιστολή Αννίτας στον Χριστοδουλίδη για τα κλιματιστικά στα σχολεία - «Απαιτείται η κατάλληλη πρόβλεψη στον προϋπολογισμό του 2025»

Η εγκατάσταση κλιματιστικών σχεδόν στο σύνολο των σχολικών μονάδων της χώρας μας αποτελεί αδήριτη ανάγκη, επισημαίνει η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αννίτα Δημητρίου σε επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top