Δολοφόνησαν την διάσημη πιανίστρια Νατάλια Στρέλτσενκα

Δολοφόνησαν την διάσημη πιανίστρια Νατάλια Στρέλτσενκα

Οι αρχές συνέλαβαν ως ύποπτο για την δολοφονία έναν 48χρονο, με τα βρετανικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο πως πρόκειται για τον σύζυγό της Τζον Μάρτιν

Η 38χρονη Ρωσίδα Στρελτσενκα, που είχε πάρει τη νορβηγική υπηκοότητα, απεβίωσε την Κυριακή από τραύματα στο κεφάλι και στον λαιμό κατά τη διάρκεια επίθεσης εναντίον της.

Οι αρχές συνέλαβαν ως ύποπτο για την δολοφονία έναν 48χρονο, με τα βρετανικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο πως πρόκειται για τον σύζυγό της Τζον Μάρτιν.

Η πιανίστρια είχε παίξει σε συναυλιακούς χώρους κύρους όπως το Wigmore Hall του Λονδίνου, το Carnegie Hall της Νέας Υόρκης και το Franzosischer Dom του Βερολίνου. Οι ερευνητές είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να εξιχνιαστεί η δολοφονία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γιατί το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν είναι απαραίτητο για την ταυτότητά του - Οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις

Γιατί το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν είναι απαραίτητο για την ταυτότητά του - Οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις

Τον Οκτώβριο του 1978, δύο ηγέτες της ιρανικής αντιπολίτευσης κόντρα στον υποστηριζόμενο από τη Βρετανία σάχη του Ιράν συναντήθηκαν στα προάστια του Παρισιού, Νοφλ-λε-Σατό, για να σχεδιάσουν τα τελικά στάδια της επανάστασης, μιας επανάστασης που, μετά από 46 χρόνια, μπορεί τώρα να βρίσκεται κοντά στο τέλος της.

BEST OF TOTHEMAONLINE