Δολοφόνησαν την διάσημη πιανίστρια Νατάλια Στρέλτσενκα

Δολοφόνησαν την διάσημη πιανίστρια Νατάλια Στρέλτσενκα

Οι αρχές συνέλαβαν ως ύποπτο για την δολοφονία έναν 48χρονο, με τα βρετανικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο πως πρόκειται για τον σύζυγό της Τζον Μάρτιν

Η 38χρονη Ρωσίδα Στρελτσενκα, που είχε πάρει τη νορβηγική υπηκοότητα, απεβίωσε την Κυριακή από τραύματα στο κεφάλι και στον λαιμό κατά τη διάρκεια επίθεσης εναντίον της.

Οι αρχές συνέλαβαν ως ύποπτο για την δολοφονία έναν 48χρονο, με τα βρετανικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο πως πρόκειται για τον σύζυγό της Τζον Μάρτιν.

Η πιανίστρια είχε παίξει σε συναυλιακούς χώρους κύρους όπως το Wigmore Hall του Λονδίνου, το Carnegie Hall της Νέας Υόρκης και το Franzosischer Dom του Βερολίνου. Οι ερευνητές είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να εξιχνιαστεί η δολοφονία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Η άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή και Διευθυντή του Κυπριακού Κέντρου Μελετών, Χρίστο Ιακώβου, τη στασιμότητα και την αδιαλλαξία που χαρακτηρίζουν τη στάση της τουρκικής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE