Δολοφόνησαν την διάσημη πιανίστρια Νατάλια Στρέλτσενκα

Δολοφόνησαν την διάσημη πιανίστρια Νατάλια Στρέλτσενκα

Οι αρχές συνέλαβαν ως ύποπτο για την δολοφονία έναν 48χρονο, με τα βρετανικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο πως πρόκειται για τον σύζυγό της Τζον Μάρτιν

Η 38χρονη Ρωσίδα Στρελτσενκα, που είχε πάρει τη νορβηγική υπηκοότητα, απεβίωσε την Κυριακή από τραύματα στο κεφάλι και στον λαιμό κατά τη διάρκεια επίθεσης εναντίον της.

Οι αρχές συνέλαβαν ως ύποπτο για την δολοφονία έναν 48χρονο, με τα βρετανικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο πως πρόκειται για τον σύζυγό της Τζον Μάρτιν.

Η πιανίστρια είχε παίξει σε συναυλιακούς χώρους κύρους όπως το Wigmore Hall του Λονδίνου, το Carnegie Hall της Νέας Υόρκης και το Franzosischer Dom του Βερολίνου. Οι ερευνητές είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να εξιχνιαστεί η δολοφονία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE