Βρήκαν μεγάλη ποσότητα αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων σε υποστατικό - Πρόστιμο €4.500 στον ιδιοκτήτη

Βρήκαν μεγάλη ποσότητα αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων σε υποστατικό - Πρόστιμο  €4.500 στον ιδιοκτήτη

Πρόστιμο €4.500 επέβαλε το Τελωνείο σε ιδιοκτήτη υποστατικού στο οποίο εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων, κατά τη διάρκεια επιχείρησης που διενήργησαν την Πέμπτη το απόγευμα μέλη της ΑΔΕ Πάφου, της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου), της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας καθώς και λειτουργοί φαρμακευτικών και υγειονομικών Υπηρεσιών και Τελωνείου.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο διεθνούς επιχείρησης που σκοπό έχει την καταπολέμηση παράνομης διακίνησης φαρμακευτικών προιόντων, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Νικολάου ανέφερε πως ερευνήθηκαν τέσσερα υποστατικά στην Πάφο.

Στα τρία δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε σημείωσε, προσθέτοντας πως σ’ ένα εξ αυτών στην Γεροσκήπου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 41 κούτες τσιγάρων διαφόρων μαρκών, 1.700 γραμμάρια καπνού καθώς και 6.000 Hits για θερμαινόμενα ηλεκτρονικά τσιγάρα.

Ακολούθως, είπε ο κ. Νικολάου, ο ιδιοκτήτης συνελήφθη για παράνομη κατοχή και εμπορία αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων.

Τελικά του εκδόθηκε από το Τελωνείο εξώδικο ύψους 4.500 χιλιάδων ευρώ το οποίο αφού πλήρωσε αφέθηκε ελεύθερος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE