Οι ρωσικές δυνάμεις άμυνας κατέρριψαν drone κοντά στη Μόσχα

Οι ρωσικές δυνάμεις άμυνας κατέρριψαν drone κοντά στη Μόσχα

Ρωσικές δυνάμεις αντιαεροπορικής άμυνας κατέρριψαν το πρωί του Σαββάτου (7/10) ουκρανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος (drone) κοντά στη Μόσχα, το οποίο δεν φάνηκε να έχει προκαλέσει ζημιές ή τραυματισμούς, όπως μετέδωσε το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Η επίθεση, που αποκρούστηκε πάνω από την περιοχή της Ίστρα, βορειοδυτικά της πρωτεύουσας, ήταν απόπειρα της Ουκρανίας να επιτεθεί σε ρωσικές εγκαταστάσεις, ανέφερε το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας σύμφωνα με το TASS.

Ο δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σομπιάνιν δήλωσε μέσω της πλατφόρμας μηνυμάτων Telegram ότι σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές δεν υπάρχουν θύματα ή ζημιές αλλά ότι οι «υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εργάζονται στο σημείο», όπως ανέφερε το TASS.

Σύμφωνα με το ίδιο ειδησεογραφικό πρακτορείο, άρχισαν και πάλι να εκτελούνται πτήσεις στα αεροδρόμια της Μόσχας Βνούκοβο και Σερεμέτιεβο ύστερα από τη διακοπή τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.