Σεισμός 6,3 Ρίχτερ στο Μεξικό - Καμία αναφορά για ζημιές ή τραυματίες

Σεισμός 6,3 Ρίχτερ στο Μεξικό - Καμία αναφορά για ζημιές ή τραυματίες

Το σύστημα προειδοποίησης για σεισμούς ενεργοποιήθηκε στην πόλη του Μεξικού αργά χθες (τοπική ώρα), ενώ σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε τμήματα της πρωτεύουσας, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του Reuters, χωρίς να υπάρχουν άμεσα αναφορές για ζημιές ή τραυματισμούς.

Σε μια πρώτη ανακοίνωση, η σεισμολογική υπηρεσία του Μεξικού εκτίμησε το μέγεθος του σεισμού σε 6,3 βαθμούς, με το επίκεντρο να εντοπίζεται κοντά στην πόλη Ματίας Ρομέρο στη νότια πολιτεία Οαξάκα.

Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωλογικών ερευνών (USGS) ανέφερε ότι ο σεισμός είχε μέγεθος 5,9 βαθμούς και εστιακό βάθος περίπου 108 χιλιομέτρων.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση-«κλειδί» για το Κυπριακό - Εντείνονται οι διεργασίες για επανέναρξη συνομιλιών

Συνάντηση-«κλειδί» για το Κυπριακό - Εντείνονται οι διεργασίες για επανέναρξη συνομιλιών

Νέα συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 8 Μαΐου, στις 16:00, μεταξύ του Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουφάν Έρχιουρμαν, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων επαφών για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE