Άγρια συμπλοκή στη Λεμεσό – Στο νοσοκομείο άνδρας με κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Άγρια συμπλοκή στη Λεμεσό – Στο νοσοκομείο άνδρας με κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο 40χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε χθες βράδυ μετά από συμπλοκή, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, ο 40χρονος φέρεται να είχε διευθετήσει συνάντηση με κάποια πρόσωπα, στην περιοχή Αγίου Αθανασίου και μετά από διαπληκτισμό δέχθηκε επίθεση και τραυματίστηκε σοβαρά.

Μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο όπου διαπιστώθηκε πως φέρει βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κάταγμα κρανίου.

Για την υπόθεση εξασφαλίστηκαν τα στοιχεία ενός προσώπου που φέρεται να συμμετείχε στη συμπλοκή και αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του.

Τα αίτια αποδίδονται, σύμφωνα με τους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, σε προσωπικές διαφορές.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE