Άγρια συμπλοκή στη Λεμεσό – Στο νοσοκομείο άνδρας με κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Άγρια συμπλοκή στη Λεμεσό – Στο νοσοκομείο άνδρας με κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο 40χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε χθες βράδυ μετά από συμπλοκή, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, ο 40χρονος φέρεται να είχε διευθετήσει συνάντηση με κάποια πρόσωπα, στην περιοχή Αγίου Αθανασίου και μετά από διαπληκτισμό δέχθηκε επίθεση και τραυματίστηκε σοβαρά.

Μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο όπου διαπιστώθηκε πως φέρει βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κάταγμα κρανίου.

Για την υπόθεση εξασφαλίστηκαν τα στοιχεία ενός προσώπου που φέρεται να συμμετείχε στη συμπλοκή και αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του.

Τα αίτια αποδίδονται, σύμφωνα με τους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, σε προσωπικές διαφορές.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Σε τροχιά εντατικών διπλωματικών διεργασιών εισέρχεται το Κυπριακό, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις επαφές που πραγματοποιούνται ενόψει της κρίσιμης καθόδου στην Κύπρο της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE