Εκδήλωση ενδιαφέροντος για δημαρχία Λεμεσού από Δώρο Αντωνίου

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για δημαρχία Λεμεσού από Δώρο Αντωνίου

Το ενδιαφέρον του για την δημαρχία της Λεμεσού για τις επερχόμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκδήλωσε την Κυριακή ο νυν Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς, Δώρος Αντωνίου.

Σε ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο κ. Αντωνίου εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για την δημαρχία Λεμεσού, σημειώνοντας ότι "η οριστικοποίηση της απόφασης θα γίνει σύντομα με σεβασμό στις διαφανείς, συλλογικές διαδικασίες των κομμάτων και πρωτίστως της βούλησης της τοπικής κοινωνίας".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Η απόφαση της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να μεταθέσει τις επαφές της στις Βρυξέλλες, για τις 13 Ιουλίου, δεν αποτελεί απλώς μια τεχνική αλλαγή προγράμματος. Αντιθέτως, αποτυπώνει μια διπλωματική επιλογή αναμονής, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο που θα διαμορφωθεί στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα, στις 7 και 8 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE