ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Διαβεβαιώσεις Χριστοδουλίδη - «Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να εργάζεται για περαιτέρω αναβάθμιση και ενίσχυση της ναυτιλίας»

Διαβεβαιώσεις Χριστοδουλίδη - «Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να εργάζεται για περαιτέρω αναβάθμιση και ενίσχυση της ναυτιλίας»

Η Κυπριακή Κυβέρνηση θα συνεχίσει να εργάζεται για την περαιτέρω αναβάθμιση και ενίσχυση του ναυτιλιακού τομέα στην Κύπρο, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε χαιρετισμό του στη δεξίωση για την έναρξη του Συνεδρίου «Ναυτιλιακή Κύπρος 2023», στη Λεμεσό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε, μεταξύ άλλων, ότι το Συνέδριο έχει εδραιωθεί ως ένα από τα πιο σημαντικά συνέδρια στον τομέα της παγκόσμιας ναυτιλίας, σημειώνοντάς ότι το φετινό συνέδριο είναι ακόμη πιο αναβαθμισμένο.

Πρόσθεσε ότι «ο τομέας της ναυτιλίας είναι πολύ σημαντικός για την Κύπρο, ένα κράτος με μακρά ναυτιλιακή ιστορία. Σήμερα, η Κύπρος είναι ένα πλήρες, δυναμικό ναυτιλιακό κέντρο που συνδυάζει ένα διακεκριμένο και ποιοτικό νηολόγιο με υψηλό επίπεδο ασφάλειας, καθώς και μια ναυτιλιακή βιομηχανία που φημίζεται για τις εξαίρετες ποιοτικές της υπηρεσίες.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε, επίσης, τη δέσμευση της Κυβέρνησης να εργαστεί για την περαιτέρω ανάπτυξη και ενίσχυση του ναυτιλιακού τομέα στην Κύπρο, παρέχοντας το κατάλληλο πλαίσιο για αειφόρο ανάπτυξη του.

Τέλος, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης απένειμε το βραβείο «Προσωπικότητα της Κυπριακής Ναυτιλίας» στον κ. Γιώργο Προκοπίου, πλοιοκτήτη, σημειώνοντας ότι ο τιμώμενος είναι μια παγκοσμίως διακεκριμένη προσωπικότητα, για τα επιτεύγματα του στη διεθνή ναυτιλία.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top