Αφγανιστάν: Πάνω από 2.400 οι νεκροί μετά τον σεισμό των 6,3 Ρίχτερ

Αφγανιστάν: Πάνω από 2.400 οι νεκροί μετά τον σεισμό των 6,3 Ρίχτερ

Πάνω από 2.400 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στον χθεσινό σεισμό στο Αφγανιστάν, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση των Ταλιμπάν, σε νεότερο απολογισμό που έδωσε σήμερα το απόγευμα.

Τη δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών, που σημειώθηκε χθες σε απόσταση 35 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της πόλης Χεράτ, ακολούθησαν οκτώ ισχυροί μετασεισμοί.

Πρόκειται για έναν από τους φονικότερους σεισμούς που έχουν πλήξει τη χώρα εδώ και χρόνια.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE