Ύποπτη βαλίτσα στο αεροδρόμιο Λάρνακας έθεσε σε συναγερμό τις Αρχές - Διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας

Ύποπτη βαλίτσα στο αεροδρόμιο Λάρνακας έθεσε σε συναγερμό τις Αρχές - Διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά από ύποπτη βαλίτσα που εντοπίστηκε.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με την Αστυνομία η συγκεκριμένη βαλίτσα δεν έφερε καμία σήμανση και μετά από υποψίες που κινήθηκαν κρίθηκε αναγκαίο να ελεγχθεί και σε συνδυασμό με τα δρακόντεια μέτρα που υπάρχουν στο αεροδρόμιο λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο Ισραήλ.


Μετά τον έλεγχο που έγινε από τους αρμόδιους, διαπιστώθηκε ότι ήταν ιδιοκτησίας επιβάτη και ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε ανησυχία σχετικά με το περιεχόμενο της βαλίτσας.

Δείτε πιο κάτω βίντεο από το σημείο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώθηκαν δύο χρόνια αφότου ανέλαβε τα ηνία του κράτους, ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Με το σύνθημα τότε, για πάταξη της διαφθοράς, τη διαφάνεια και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, διαπραγματεύεται με ένα ποικίλο και δύσκολο πολιτικό σκηνικό, έχοντας να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις, από τη λύση του κυπριακού, μέχρι τις οικονομικές δυσκολίες και τις περιβαλλοντικές ανησυχίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE